Miért ajánlott, hogy „időnket áldozzuk” JÉZUS orcájára?

FÉNYCSATORNA

JÖJJ EL VELEM egy időre! A világ a maga szüntelen követelőzéseivel együtt várólistára állítható. A legtöbb ember azonban ENGEM-JÉZUST tesz várólistára, úgy okoskodva, hogy majd csak eljön a nap, amikor lesz idejük VELEM foglalkozni. Ám minél tovább tologatnak életük hátsó részébe, annál nehezebb lesz megtalálniuk ENGEM!

Olyan emberek közt élsz, akik az elfoglaltságot dicsőítik; ők az időt életüket irányító zsarnokká tették. Még akik a MEGVÁLTÓJUKKÉNT ismernek, azok is hajlamosak a világ tempója szerint masírozni. Bedőltek annak az illúziónak, hogy a több mindig jobb: több találkozó, több program, több nyüzsgés. Egyedül a VELEM TÖLTÖTT IDŐ LEGYEN számodra a legfőbb dolog és a legmélyebb öröm.

Jézus Csodája vezetett meditáció

album-art

Jézus Csodája vezetett meditáció

00:00

Amikor a VEZETETT MEDITÁCIÓBAN felidézzük, és JÉZUS jelenlétében lecsendesedünk, békét, nyugalmat, örömet, szeretetet kapunk, és közben

JÉZUS „GYOMTALANÍTJA” A SZÍVÜNKET, AZ ÉLETÜNK SORÁN NEGATÍV GONDOLATOKKAL „TELETÖLTÖTT POHARUNKAT”.

A Szívünk, a tudatalattink tele van „szeméttel”: önteltség, önzés, önsajnálat, gőg, düh, büszkeség, hiúság, harag, irigység, gyűlölet, féltékenység, kapzsiság, félelem, kétség, aggodalom, hitetlenség, gyötrelmek, múltból hozott – meg nem bocsátott sérelmek stb. JÉZUS, HA IDŐNKET ÁLDOZZUK RÁ, akkor átformál bennünket, SZÍVÜNK megújítása által. EZ a LEGGYORSABB MÓDSZER, hogy a POZITÍV GONDOLATAINK LEGYENEK AZ IRÁNYADÓAK, és hogy ellenálljunk a KÍSÉRTÉSEKNEK, a KÖNNYEBBIK ÚTNAK, amely az egónk útja, és a végidőben az „árnyék” által a kárhozatba a „bugyorba” vezet, annak megtévesztő képmutatása által, mert csak a LELKÜNK energiáját akarja megkaparintani!

Az „árnyék” és csatlósai, angyalbőrbe bújva, de ordasként viselkednek, MENTÁLISAN befolyásolják az embereket figyelmen kívül hagyva a SZABAD AKARATUKAT, és így az EMBEREK a KÍSÉRTÉSEK, megtévesztések által a fizikai szinten szomorú, de folyamatosan követik el vétkeiket, bűneiket!

Tetteiket a SZERETET ISTENE NEVÉBEN TÖREKSZENEK FELTÜNTETNI, ezért okolják az emberek ATYÁNK-JÉZUST, a SZERETET ISTENÉT az „árnyék” helyett, mert ha meglátnátok ocsmányságát és követőit, menekülnétek előle és nem követnétek a KÍSÉRTÉSEK, az elkövetett bűnök által, akinek csak egy célja van, hogy a kárhozatba taszítson, és megkaparintsa LELKETEK ENERGIÁJÁT!

A Földi Létünk világában a „színfalak mögött” ádáz küzdelem folyik, amelyet mentális világnak hívunk, de a következményei a fizikai világunkra hatással vannak, és ez független attól, hogy hiszel benne, avagy sem! A jéghegy csúcsa az anyagi világ, amit érzékelünk, azonban a jéghegy nagyobb része, mely felfoghatatlan számunkra, hatással van ránk, de SZABAD AKARATUNKNÁL fogva a döntés a miénk: Fény vagy árnyék! Az anyagi világ a könnyebbik választás, de ez nem vezet az Öröklétbe a végidőkben!

A FÉNYBE az ÖRÖKLÉTBE, a SZÍVÜNKÖN keresztül vezet a legrövidebb út, hogy JÉZUS CSODÁJA által, nap mint nap megtisztuljunk az ego általi, a FELTÉTEL NÉLKÜLI, és a Felebaráti SZERETETET nélkülöző negatív gondolatok bennünk lévő lenyomataitól.

VÉLETLENEK pedig NINCSENEK! HITBEN JÁRJ, NE LÁTÁSBAN!

Ez nem azt jelenti, hogy ne figyelj a Földi dolgokra, hanem azt, hogy rendeld alá magad Lelked láthatatlan pásztorának: JÉZUSNAK! Mivel a világ abnormális, bukott állapotban van, az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a VÉLETLEN irányítja a világmindenséget. Tűnhet úgy, hogy az események véletlenszerűen következnek be, és alig van, vagy nincs értelmük. Akik így tekintenek a világra, egy alapvető tény fölött elsiklottak:

AZ EMBERI FELFOGÓKÉPESSÉG VÉGES.

Amit te ismersz a világból, ahol élsz, az csupán a jéghegy csúcsa. A látható világ felszíne alatt olyan titkok rejtőznek, amelyek túl hatalmasak ahhoz, hogy felfogd őket!

AZ ÉLŐ ISTEN, A SZERETET ISTENÉNEK JELENLÉTÉT, SZENT AKARATÁT A LELKÜNK FELETT NEM AKARJUK ELFOGADNI.

LÉLEKTESTVÉREIM!

Jelen Földi létünkben a Föld nevű bolygón, a megtapasztalás bolygóján, körbevesz bennünket a látható világ, amelyet az érzékszerveinkkel felfogunk. De vajon a világunk csak ennyi lenne: amit látunk, hallunk, tapintunk, érzékelünk? NEM, ez csak a JÉGHEGY CSÚCSA, amelyet a TESTED által érzékelsz!

El kell fogadnod, hogy Te a TEST – LÉLEK – SZELLEM vagy, tehát elsősorban SZELLEMLÉNY vagy Te Drága LÉLEKGYERMEK, aki a fizikai testedben megélt élethelyzetek által fejlődsz. ATYÁNK ehhez a LELKI fejlődésedhez adja nap mint nap az energiát, és amennyiben Te nem a fejlődésedre fordítod, mert az egód útján a könnyebbik utat választod, így mintegy önkiszolgálod magad az „árnyéknak” és az energiával a hazugság fejedelmét erősíted, „táplálod”, amelyért JÉZUS előtt felelned kell!

Tehát amit tudatosan megtanulhat a Földi léted során, Tested – elméd útján a LELKED, ezt a fejlődést viszi tovább leszületéstől-leszületésre, inkarnációról-inkarnációra.

Testünk csak a ruhánk, Lelkünk – Szellemünk pedig az egyetemes tudat, vagyis az ISTENI valónk. Az egónk, az agyunk pedig csupán szerszámok. Tanuljuk meg őket használni. Tudnunk kell, kik vagyunk és hová tartozunk.

LELKEK vagyunk a Mennyek országából, az Öröklétből. Az egészhez, ISTENHEZ tartozunk, minden egy és oszthatatlan.

MINDEN GONDOLATUNK IMA, és minden gondolatunknak, amelyet eddig életünk során gondoltunk vagy kimondtunk, lenyomata van, úgy a SZÍVÜNKBEN, mint a TUDATALATTINKBAN és az elménkben. Ezek mintegy mögöttes gondolatként működnek, és ha változást kívánsz megvalósítani az életedben, akkor a változások gondolatai találkoznak az eddigi gondolataiddal a tudatalattidban vagy a szívedben, aszerint, hogy az élethelyzeteidet az eszedre hallgatva, vagy a LELKED a SZÍVEDRE hangolódva oldottad meg!

Ha a LELKEDRE, a Szívedre hangolódtál, akkor követted a LELKED által felvállalt életutadat, életcélodat, életfeladatodat, és annak megvalósításán munkálkodtál. Ha az eszedre hallgattál, akkor vagy a divatos trendeket követted, vagy a környezeted, a szüleid gondolatát, akaratát, amelyek csak ritkán azonosak a LELKED felvállalt feladatával, és egód miatt, ISTENT csak vallásnak tartod és nem a TEREMTŐNKNEK!

Azonban az eddigi életedben, a kérdésben is megfogalmazott „szemetektől”, negatív energiáktól mindaddig, amíg nem tisztítod meg magadat, addig a mögöttes gondolatok irányadó gondolatként működnek, mivel legalább 50%-os tisztítást, úgy az elmédben a tudatalattidban vagy a SZÍVEDBEN el kell érned, hogy a pozitív gondolatok legyenek mérvadóak a kitűzött céljaid elérésében. A „Szeretet Mindent Legyőz” – hallod ezen sokat emlegetett kijelentést. Azonban az Önzetlen, a Feltétel nélküli Szeretetet gyakorolnod kell, mégpedig úgy, hogy a SZÍVEDRE koncentrálsz, a SZÍVEDBŐL beszélsz, gondolkodsz, érzel és cselekszel, és nem az elmédből – az egódból – az eszedből.

Kérdés, hogy melyiknek adsz energiát: a könnyebbik útnak vagy a nehezebbnek?

Ha a SZÍVED – LELKED, tudatalattid tele van negatív energiákkal, amelyek ilyenkor mögöttes, irányadó gondolatként működnek, akkor legtöbbször a könnyebbik utat, a KÍSÉRTÉST választod, és csak egy nagyobb trauma hatására választod a nehezebbik utat, a LELKED útját!

MI AZ, AMI SEGÍTHET?

  • AZ IMA EREJE

Az ima gyengíti a gonoszt; naponta Szívből imádkozva a dúsulásban van az ereje, mint ahogy egy medencét töltesz fel vízzel!

  • KÉRD JÉZUS SEGÍTSÉGÉT

Segít, hogy felébreszd magadban az ISTENI SZIKRÁT, hogy a LELKED fejlődését megcselekedd, ebben az ERŐMRE, a segítségemre, ATYÁD segítségére van szükséged, mivel egyedül az eszed szerint nem vagy képes a feladatod teljesítésére, a terhek cipelésére, ezért szükséges, hogy JÉZUS SEGÍTSÉGÉT KÉRD: „KÉRJETEK és ADATIK”, és a terheket pedig folyamatosan add át JÉZUS KRISZTUSNAK, a MEGVÁLTÓDNAK!

  • JÉZUS CSODÁJA

JÉZUS CSODÁJÁNAK a napi gyakorlása segít, illetve a VEZETETT MEDITÁCIÓ, hogy JÉZUS, amikor időd áldozod rá, „gyomtalanítsa” a SZÍVEDBEN lévő gyomokat, hogy megtisztult állapotban a pozitív gondolataid legyenek az irányadóak a mindennapi életedben!

  • BŰNBÁNÓ IMA

  • ÉTERI KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA

  • CSOPORTOS TÁVGYÓGYÍTÁS

Szabad akaratodból megtapasztalhatod a főoldalon feltüntetett időpontokban (negyedévenként).

A végidőkben nem maradhatsz semleges, döntened kell:
FÉNY vagy ÁRNYÉK!!!
A TE tudatos DÖNTÉSEDTŐL FÜGG, hogy milyen közel élsz Hozzám.

Én nem állítok korlátokat kettőnk közé, de nem is döntök le korlátokat, amiket te emelsz.

JÉZUS KRISZTUS, a DICSŐSÉG REMÉNYSÉGE!

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei