BIOENERGETIKA

1998 óta foglalkozom a földsugárzások érzékelésével és működök közre a semlegesítésükben, mind Magyarországon, mint külföldön, több ezer helyszínen.
Szabó Mihály
r. alezredes, bioenergetikus, mediátor, médium

BIOENERGETIKAI SZOLGÁLTATÁSAIM

A földsugárzások egészségkárosító hatásainak semlegesítése
Programozott víz készítése minden élethelyzetre
Bioenergetika a mezőgazdaságban és állattenyésztésben

A FÖLDSUGÁRZÁSOKRÓL

A radiesztézia nem más, mint földsugárzás-érzékelés, sugárzás‑észlelés.

A FÖLDSUGÁRZÁSOK EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ HATÁSAI

A földsugárzás rizikófaktor életünkben, minden élőlényre hatással van. Hatásai szemmel látható fizikai tünetek formájában is érzékelhetőek, például: fáradt, ráncos arc, beesett, nagy, karikás szemek stb.

Éjjel 00.00-03.00, valamint nappal 12.00-15.00 között a földsugárzások erőssége a többszörösére nő. Ezt a rendellenességet a Föld mágneses tere okozza, amelyre a naprendszerben eddig ki nem mutatott Fekete lyuk van hatással, adott időzónákban 12 óránként, a Föld forgása következtében.

Ilyenkor a szervezetünkre idegen, lüktető alacsony rezgések hatnak, melyek a szerveket túlműködésre késztetik, és ezáltal azok nem tudnak pihenni, gyógyulni, regenerálódni. Aki egy ilyen intenzív ingerzóna, földsugárzás centrumában ül, áll, avagy fekszik, annak ez a külső energetikai hatás lemeríti a szervezetét.

Egészségkárosító hatásaik:

•  rövidtávon (kb. 1 órától néhány óráig): fáradtság, fejfájás, álmosság, koncentrálási zavarok, az élethelyzetek meg nem értése, túlreagálása, indulatosság, agresszivitás vagy közömbös magatartás.

•  hosszútávon (hónapok, évek): szervi problémák, alvászavarok, megnövekedett gyógyszer-fogyasztás stb.

A földsugárzások daganatos megbetegedések kiváltói is lehetnek. Az utóbbi időben ezek rendkívül felerősödtek, így egészségi állapotunkat drámai módon befolyásolhatják. Ezért semlegesítésük rendkívül ajánlott, az eredmény pedig gyorsan érezhető.

A FÖLDSUGÁRZÁSOK SEMLEGESÍTÉSÉBŐL SZÁRMAZÓ ELŐNYÖK

A semlegesítést követően kb. egy órán belül már érezni lehet a pozitív változást, lágyabbá, finomabbá válnak az energiák. Szűnik a fáradtság, a lehangoltság érzet, emelkedik a rezgésszám.     

A semlegesített élettérben megszűnik a kialakult egészségi állapotunkat súlyosbító, azt megbetegítő külső energetikai hatás, csökkennek pl. a számítógép káros kisugárzásának következményei. A semlegesített környezetben élők derűsebbek, jobban érzik magukat, kipihentebben ébrednek, javul a közérzetük, hangulatuk, figyelmük, munkabírásuk, egészségi állapotuk.

A semlegesítés az újonnan keletkező sugárzások ellen is véd.

Amennyiben már több alkalommal járt orvosnál és továbbra is fáradt, bódult, rossz, homályos a látása, fejfájása, végtagfájdalmai vannak, a semlegesítés mellett a csakrák harmonizálása, az aura megerősítése is szükséges.

A semlegesítés időtartama alatt az ingatlan, a lakás berendezésének semmilyen átrendezése nem szükséges.

A semlegesítés nem a földsugárzásokat, hanem azok egészségkárosító hatását szünteti meg.

A semlegesítés nem a földsugárzásokat, hanem azok egészségkárosító hatását szünteti meg.

MILYEN HELYISÉGEKET LEHET SEMLEGESÍTENI

Bármilyen típusú helyiségre igényelhető. Erősen ajánlott azon helyiségek semlegesítése, amelyekben életvitel-szerűen, rendszeresen, huzamosabb ideig tartózkodunk (otthon, munkahely, iroda, üzlet stb.).

A semlegesítés minden korosztálynak ajánlott bármilyen lakóhelyen, különösen beteg, idős emberek környezetében, szociális otthonokban.

Óvodáskorúaknál megnövekszik az energiaszint, amit a gyermekek fel is tudnak dolgozni, a betegségekből gyorsabban felépülnek, ellenállóbb lesz a szervezetük a betegségekkel szemben, megértőbbek, befogadóbbak, tudatosabbak lesznek, a csoportokban nagyobb lesz az összetartás és harmónia.

Ha egy gyermek huzamosabb időt tölt egy pozitív energiával feltöltött helyen, akkor családjában beindulnak a változások, a pozitív folyamatok felerősödnek.

Kórházak gyermekosztályain gyorsabb lesz a felépülés.

Munkahelyeken a visszanyert életenergia által növekszik a teljesítmény.

A földsugárzások egészségkárosító hatásának semlegesítése legfeljebb 1 évig fejti ki a hatását, ezt követően szükséges újra igényelni.

A SEMLEGESÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOK

  • Név
  • Pontos cím (helység, utca, házszám, szint, emelet, ajtó)
  • Egy hozzávetőleges vázlat, vagy az eredeti tervrajz másolata, rajta az égtáj bejelölésével

Ezeket az adatokat a mommammut73@indamail.hu e-mail címre lehet elküldeni.

A SEMLEGESÍTÉS DÍJSZABÁSAI

Egy helyiség

3,500 Ft.
  •  

Lakás 100 m2-ig

6,500 Ft.
  •  

Lakás 100 m2 felett

8,500 Ft.
  •  

Telek 200 négyszögölig

10,000 Ft.
  •  

Az árak forintban értendők. Több szintes lakás esetén az összeg szorzódik a szintek számával.

TÁJÉKOZTATÁS A SEMLEGESÍTÉSRŐL

A semlegesítést követően az igénylőt tájékoztatjuk annak hatályáról (hatásának időtartamáról), megjelölve a következő esedékes semlegesítés időpontját. A beküldött vázlatra berajzoljuk a semlegesítést megelőzően fennálló földsugárzásokat.

ENERGETIZÁLT ÁSVÁNYVÍZ

Közreműködök energetizált (programozott víz) készítésében konkrét egészségügyi problémákra/élethelyzetre.

Igény esetén, az Égiek javaslatára, részt veszek az úgynevezett 0-ás víz programozásában (amire az igénylőnek az Égiek szerint szüksége van), az ezzel járó információk átadásával együtt.

AZ ENERGETIZÁLT ÁSVÁNYVÍZ ÁLTALÁNOS HATÁSAI

• erősíti az immunrendszert
• nyugtató hatással van az idegekre
• előnyös hatással van a hormonrendszerre és szívproblémákra
• hatással van a reumás, csont, valamint ízületi problémákra
• kiválóan alkalmas bőrápolásra: nyugtatja, simítja, rugalmasabbá, egészségesebbé teszi a bőrt; ránctalanít, szépít, fiatalít.

AZ ENERGETIZÁLT ÁSVÁNYVÍZ ALKALMAZÁSA

A folyamat hatása kb. 10-14 napon belül érzékelhető.

Reggel és este, tisztálkodást követően az energetizált ásványvízzel masszírozzuk át arcbőrünket és hagyjuk megszáradni. Sejtszinten regenerálja bőrünket.

Naponta /este/ legalább 1 dl-t igyunk meg az energetizált ásványvízből.

A fogyasztás felső határa nincs korlátozva.

BIOENERGETIKA A MEZŐGAZDASÁGBAN ÉS AZ ÁLLATTENYÉSZTÉSBEN

A hagyományos – /vegyi anyagokat alkalmazó/ és az ökogazdálkodásban a bioenergiának egyaránt pozitív hatása van. A bioenergetikai kezelés, támogató kezelés. Semmi olyat nem tesz, amit akár a legszigorúbb ökológiai törvények tiltanának. A bioenergetikai kezelés egészségesebbé, ellenállóbbá teszi a növényeket.

A bioenergetika csak természetes dolgokat használ fel, így nincs mellékhatása, sem a növényeknél, sem az élőlényeknél, sem az embereknél. Hatására az állatok és a növények jobban tűrik a szélsőséges időjárást.

KULTÚRNÖVÉNYEK, GYÜMÖLCSÖSÖK

A bioenergiával kezelt bármilyen kultúrnövény egészségesebb, ellenállóbb, mennyiségben és minőségben többet ad, mint kezelés nélkül.

ÁLLATTENYÉSZTÉS

A bioenergiával kezelt bármilyen állomány egészségesebb, betegségekkel szemben ellenállóbb, így nagyobb élősúly, ízletesebb, jobb minőségű hús, tej, méz, stb. várható.

Bővebb információkért keressen bizalommal a honlapon található elérhetőségeimen.