LEGFONTOSABB ISMERETEK A GYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTELEDHEZ

Védelem

A csoportos gyógyítás meditációja során mindvégig Atyánk, Jézus Krisztus, Mihály Arkangyal védelmében részesülsz.

Jelentkezés

Szabad akaratodban áll, hogy megtapasztald a gyógyítást. Ehhez csak a neved és jelentkezési szándékodat szükséges elküldened a mommammut73@indamail.hu email-címre, ezáltal kérve a csoportos gyógyításban való részvételed.
Atyánk a MINDENHATÓ mindent tud rólad, még a hajad számát is ismeri, ezért azt is, hogy mire van szükséged, miért kívánsz részt venni a gyógyításban, hol tartózkodsz jelenleg és majd a gyógyítás időpontjában.
Ezért szükségtelen bármit is írnod az állapotodról.

Miben részesülsz az Égiek által

Gyógyításban, ahol az Égiek, Atyánk szerint szükséged van rá  Csakratisztításban Aura megerősítésben Negatív energiák levételében, akár előző életekből is Megszállók eltávolításában, Fénybe kísérésükkel Harmonizálás a kapott gyógyításokban Mária Magdolna Szívszeretetének rózsájában, a közöltek szerint Mihály Arkangyal mentális védelmében a gyógyítás időtartamára

Mire törekedj

Tegyél angyalzenét vagy maradj csendben a meditáció ideje alatt Ha belealszol, akkor is részesülsz mindabban, amire szükséged van Kezeid, lábaid ne tedd keresztbe A gyógyítást követő 12 órában ne fürödj, mert a víz semlegesíti a gyógyító energiákat

Ajánlott zene

A gyógyítás után

A gyógyítást követően a te feladatod, hogy naponta kérd Mihály Arkangyal mentális védelmét, hogy ne kerülj ismételten az életedet befolyásoló nem kívánt mentális negatív energiák – átok, rontás, irigység, harag, gyűlölet, rosszindulat stb. – hatása alá. Mindössze 10 másodperc, ennyit kér a Lelked Tőled, és adj Hálát mindenért, amikor eszedbe jut.

„Drága Mihály Arkangyal! Kérlek, hogy a Világos Ibolyaszínű védelmet terítsd rám, és tartson ez a védelem mindaddig, amíg újból nem kérem. Hála-hála-hála és Köszönettel!”

Bővebb információk

A gyógyításról bővebben olvashatsz az alábbiakban.
Javasolt, hogy akár többször is áttanulmányozd az információkat a saját tempódban.

FÉNYCSATORNA

TISZTELT LÉLEKTÁRSAIM!

Az Égi segítőimnek az alábbi kérdést tettem fel:

A „TÁVGYÓGYÍTÁSRA” tisztelettel kérek egy elfogadható magyarázatot, melyet közreadok a honlapon, amennyiben támogatjátok! Köszönettel.

Kérdésemre az alábbi üzenetet kaptam:

Drága Lélektestvéreim!

Shakespeare Hamletjéből idézve: „Több dolgok vannak Földön és Égen Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes”. Igen, az ÉLŐ ISTEN egyik ilyen Földi kivetülése a TÁVGYÓGYÍTÁS.

Misi 21 éve szerezte meg a „bioenergetikusi” végzettséget, és azóta alkalmazza a gyógyításokban való közreműködésében az ISTENI ENERGIÁT. Az alkalmazás jelen esetben energiaközvetítést jelent, mely energiákat Misi csak csatornázza, amint érzékelhettétek az igen erőteljes pozitív visszajelzésekben, a korábban már megtartott távgyógyításokban részt vett személyek beszámolóiból.

Misi jelenlegi, a Jóisten kegyelméből kapott adottságai által akár több száz, vagy több ezer gyógyításban is közre tud működni, mint aki csatornázza az energiákat. A gyógyításokat a Jóisten védelmében és közreműködésével az angyalok végzik, ki-ki a számára lehető legmegfelelőbb gyógyítást kapja. Illetve, ha szükséges, akkor a negatív energiák levételében részesül távgyógyításban, legyen az a Földkerekségen bárhol, aki a megadott módon jelentkezik, szabad akaratából, hogy részt kíván venni a távgyógyítás keretében a negatív energiák levételében, illetve a távgyógyításokban, aszerint, hogy kinek-kinek mire van szüksége.

A Jóisten minden emberi testben lévő Lélekgyermeke bármilyen problémájáról, egészségügyi helyzetéről tud, erről felesleges a jelentkezések során tájékoztatást adni, mivel mindenki a szabad akaratából felvállaló, a számára lehető legmegfelelőbb gyógymódot fogja kapni az említett időpontban.

Ahogy a mobiltelefonodon alkalmazott szolgáltatásokat igénybe veszed, bármilyen csatlakozás nélkül, ugyanígy kapod az ISTENI GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT is ATYÁNKTÓL, hogy élethelyzeted a kapott és megélt gyógyítás, negatív energiák levétele által gyökeres fordulatot vehessen.

A LELKED azt választja, hogy szívesen közreműködne egy ilyen csodálatos gyógyításban. Csak az egód, az eszed – ha hagyod felülkerekedni – az, aki a szabad akaratod, kételkedésed által meg tud megfosztani attól, hogy megtapasztald: milyen is egy ilyen „távgyógyítás”. Ezt csak megbeszéltem veled, és ha felvállalod, mert úgy gondolod-érzed, hogy szükséged van rá, akkor a szíved, a Lelked szerint dönts, és ne az egód által, aki meg kíván fosztani ettől a csodálatos megtapasztalástól, és spirituális értelemben az angyali világ megtapasztalásától.

Végtelen Szeretettel: a Gyógyító Angyalok

Ne feledd: az embert a Test, a Lélek és a Szellem alkotja. Amennyiben az orvosi közreműködés mellett a fentieket is meg kívánod tapasztalni, akkor add meg magadnak a megtapasztalás lehetőségét.

Drága Lélektestvéreim!

A segítséget kérők száma jelentősen megnövekedett, ezért az Égiek közreműködésével az alábbi segítő javaslatot teszem, mivel Drága Atyánktól kapott újabb adottságom által közreműködhetek ilyen nagy energiákat igénylő távgyógyításokban, negatív energiák levételében, amennyiben szabad akaratotok által részt vesztek eme felajánlott távgyógyításban, távsegítségben.

VALÓBAN LÉTEZIK ÁTOK?

Ha a keresztény vallást vesszük alapul, igenis létezik átok, hiszen nem egy átokűző imádságot találhatunk. A „SZENTÍRÁST” – szomorú, de – módosították több helyen, az akkori kívánalmak szerint, ezért bizonyos – általad a negatív energiák elleni védelemként „citált” – bibliai szövegek nem óvnak meg azok nem kívánt hatásaitól.

Sokunkkal megtörténik, hogy amikor valaki, akiben megbíztunk elárul vagy csalódást okoz számunkra, különböző módon próbálunk „bosszút” állni rajta. Az átok is egyfajta bosszú, és talán az egyik legkegyetlenebb módja a bosszúállásnak. Lásd Vatikáni, egyházi átok, amikor tartottak a Pápai (?) átoktól, amely nem a Szeretet Istenétől való.

Átok, rontás, rosszindulat, harag, gyűlölet, bosszú, fekete mágia, vuduzás – igen, létező dolgok, amelyek kezdetben mentálisan, majd fizikai szinten is hatnak. De ne adjunk energiát a fentieknek, ne beszéljünk róla, mert bevonzzuk, és ha a hatásuk alatt vagyunk, akkor felerősítjük.

Átok=akadály. Például ha behúzott kézifékkel akarunk A pontból B pontba jutni, az vagy „leég” vagy elromlik. Az átok hatása az idő múlásával egyre erőteljesebb és nem értjük, hogy az „i” betűre miért nem tudjuk feltenni a pontot.

Élethelyzeteink kudarcai: például vállalkozás, párkapcsolat, egészség, anyagi helyzet, bírósági tárgyalás, lakásunk, földünk, járművünk, vizsgánk, emberi kapcsolataink stb. Ezek lehetnek önáltali, illetve idegenektől származó akadályok. Harag, gyűlölet stb.

EZ BUMERÁNG, MERT IDŐVEL VISSZAKAPOD, EZÉRT CSAK AZT KÍVÁND MÁSNAK, AMIT SZERETNÉL, HOGY VELED IS TEGYENEK!!!

Megfeledkezünk arról, hogy a Földi létünkben nincsenek véletlenek. Bárkivel is találkozunk, utcán, tömegközlekedési eszközön, munkahelyen, családban, párkapcsolatban vagy az életünk bármely területén, konfliktusok adódhatnak. Egymás tükörképei vagyunk az adott élethelyzetben, és vagy bele merünk nézni a másik embertársunk által tartott tükörbe, és megbocsájtunk a másiknak, önmagunknak, és elengedjük, vagy ha nem ezt tesszük, akkor „cipeljük” annak az élethelyzetnek a terhét, amelyben nem tudunk megbocsátani.

Tehát minden élethelyzet egy tanítás, mert ami zavar bennünket a másikban, azzal nekünk dolgunk van. Például ha valaki hangos, jómagam pedig csendes vagyok, és zavar, hogy a másik hangos, akkor ez azt is jelentheti, hogy adott esetben álljak ki magamért, adjak hangot pozitív gondolatomnak, tanítsam a Lelkemet, mert a harmónia csak így áll helyre. Tehát ha megbántottak, ez azt is jelentheti, hogy korábban jómagam is voltam hasonló élethelyzetben amikor megbántottam valakit, és most itt lenne az alkalom, hogy megbocsássak magamnak, másoknak, és elengedjem az élethelyzetet, hogy ne terheljen tovább.

A leghatékonyabb a JÉZUS KRISZTUS szavaival való megbocsátás:

„Megbocsátok néked tiszta szívemből, Lelkemből.”

De ha a fentiek helyett csak a „bosszú gondolatai”, mint negatív, lehúzó gondolatok foglalkoztatnak, akkor a korábban említett negatív energiákat zúdítom a másikra. Megfeledkezem arról, hogy mindezt visszakapom, mert ez BUMERÁNG!!!  A negatív energiákat elkövethetem szándékosan (például átok, rontás, vuduzás stb.), vagy hirtelen felindulásból (például egy közlekedési helyzet, mert ez kisebb energiával bír). A szándékos rosszakarás „visszaszáll” az azt kérőre, illetve alkalmazóra, súlyos következményekkel.

BUMERÁNG: CSAK AZT KÍVÁND MÁSNAK, AMIT SZERETNÉL, HOGY VELED IS TEGYENEK.

EGYÉB NEGATÍV ENERGIÁK!

Amikor Egyiptomról beszélgettek, akkor óhatatlanul eszedbe jut, hogy létezik-e az ún. „Fáraó” átka. A szkeptikusok ilyenkor azonnal reagálnak, hogy ez hülyeség, babonaság, tévhit. Az ókori sírrablók, akik hasonlóképpen gondolkodtak, az életükkel fizettek, mivel a kapzsiságuk elnyomta a félelemérzetüket.

A bennszülöttek, az indiánok, amikor a táplálékszükségletüknek megfelelően megöltek egy állatot, akkor Hálát mondtak a Teremtőnek, az állat lelkéhez fohászkodtak és megköszönték, hogy az állat teste táplálékul szolgál a számukra. Napjainkban mindezt figyelmen kívül hagyják, és szükségen felül ölik az állatokat a hatalmas profit miatt. Ezért tartunk ott, hogy egyes fajok kihaltak, vagy a kihalás szélére sodródtak. Az említettekkel csak azért foglalkoztam, hogy amennyiben figyelmen kívül hagyjuk a TERMÉSZET TÖRVÉNYEIT, számolnunk kell a következményekkel.

Átok, rontás, rosszindulat, harag, gyűlölet, bosszú, fekete mágia, vuduzás – igen létező dolgok, de ne adjunk energiát ezeknek, azaz ne beszéljünk róluk, mert bevonzzuk, és ha a hatása alatt vagyunk, akkor felerősítjük. Inkább keressünk megbízható személyt – a szívünkre és nem az eszünkre hallgatva – aki a Teremtőnk segítségével megtisztít bennünket ezen negatív energiáktól.

A címben szereplő „egyéb negatív energiák” megjelölés azonban a használt dolgainkra vonatkozik. Így családi ékszerek, amelyek telítődhettek a nagyszülők szeretetteli életének pozitív energiáival, de ugyanakkor telítődhettek egy nagyon rossz párkapcsolat energiáival is, amelyet magunkon hordunk, és a nap 24 órájában hatnak ránk. Az ajándékba kapott, nem szívből adott tárgyak, használt ruhák, régiségek is mind hordozhatják a negatív energiákat, amelyek hatnak ránk a lakásunkban, illetve testközelből. És amelyeket hozzáértő általi tisztítás, semlegesítés által vegyünk csak használatba.

Eltekinthetünk mindettől, mivel szabad akaratunk van, hogy mindezzel nem foglalkozunk, mivel ezt babonának, kuruzslásnak stb. tartjuk, és ki tudja, hogy még milyen kifejezésekkel illetik ezt a helyzetet, és azt is, aki ezzel foglalkoznak. Ugyanakkor az élethelyzeteink, folyamatos kudarcaink, „egyéb negatív energiák” rádöbbenthetnek, hogy a fent említetteknek mégis lehet valamilyen alapja. Ebből a körből igen jelentős valamennyi használtan vásárolt SZEMÉLYGÉPKOCSI, TEHERGÉPKOCSI, MOTORKERÉKPÁR, LAKÓAUTÓ, HAJÓK STB.

Gondoljunk bele: egy a vezetésben nem kellő gyakorlattal rendelkező egyén – személye, illetve járműve – nap mint nap ki van téve az ún. hirtelen felindulásból kimondott „átkoknak”, melyeket nem kívánok részletezni, és amelyek a személyére és kocsijára rákerülnek. És a tudatos kívánalmakról még nem is tettünk említést. Amennyiben mi, nap mint nap beleülünk az ilyen negatív energiával rendelkező járműbe, az hat ránk, és a lentebb ismertetett hatásokat eredményezhetik. Mindezek igen kemény, negatív energiák, az aurában „sérüléseket”, lyukakat eredményeznek, ahol veszítünk az energiánkból – mint egy hőlégballon –, csökken a koncentráló képességünk, és az energiavesztés eredményeként álmosság, fáradtság, türelmetlenség és egyéb nem kívánt hatások lépnek fel, amelyek a saját és a mások életét veszélyeztető, RIZIKÓFAKTOR-ként jelentkeznek az életünkben. Ezek az energiák, az ilyen adottsággal rendelkező személyek által érzékelhetőek, és mind a személyről, mind a járművéről a Teremtőnk és az Égiek által semlegesíthetők.

NAGYON FONTOS, hogy a semlegesítést követően, kérd a Mentális VÉDELMET mind a személyedre, mind járművedre. A védelem, mint egy „tojáshéj” körülveszi a személyed vagy járműved, és amely „burok” a szeretetenergiát átengedi, de a negatív kívánalmak visszakerülnek a feladóhoz.

„Drága Mihály Arkangyal kérlek, hogy tisztítsd meg a kocsimat és annak közvetlen környezetét, és semlegesíts minden olyan energiát, amely nem szolgálja, és töltsd fel szeretetenergiával. Tartson ez a védelem mindaddig, amíg újból nem kérem. Hála és Köszönettel.”

HETENTE LEGALÁBB EGYSZER KÉRD!!!

AMENNYIBEN A FENTIEKBEN EMLÍTETT HASZNÁLT JÁRMŰ – JÁRMŰVEK – TULAJDONBA KERÜL, AJÁNLOTT, HOGY HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLY ÁLTAL „MEGNÉZESSE” A SZERZEMÉNYT.

SZABAD AKARATA VAN, hogy a fentiek ismeretében hogyan dönt.

SZABAD AKARATOD, hogy élsz-e EZZEL a LEHETŐSÉGGEL! /Avagy továbbra is kételkedsz benne, hogy ezek nem léteznek. Filozofikus értelemben csak azt lehet tagadni, ami létezik. Az „ateisták” nem ismerik el Istent, akkor meg minek tagadni?!!/

A negatív energiákról lehet nem tudomást venni és kételkedni benne, de amikor az említett területeken az „i betűre” a pontot egyre kevésbé tudják/ tudjuk „rátenni”, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy valami nincs rendben az életünkben. Ha döntöttek a FELAJÁNLÁS ALAPJÁN, az említett negatív energiák a JÓISTEN által levételre kerülhetnek, és „Tabula rasa”, tiszta lappal mehettek tovább.

Nap mint nap magatokra mentális védelmet kérve – „segíts, magadon és Isten is megsegít”, ”kérjetek és adatik” – megelőzhetitek/ megelőzhető, hogy újabb negatív energiák hatása alá kerüljetek. A döntésetek szabad akaratotokon áll, hogy levétetitek-e magatokról. Azonban ha úgy érzed, hogy már a negatív energiák hatása alatt vagy, akkor ne gondolj/gondoljatok a negatív energiákra, ha valaki, vagy valakik már „küldtek” ilyen energiákat, mert a gondolataitokkal felerősítitek azok hatását. /Ha nem kívánod levétetni és naponta védelmet kérni./

Tisztelt Lélektestvéreim!

Egy kicsit hosszúra nyúlt a bevezető, de feltételezem, hogy csak kevesen rendelkeztek ez irányú ismeretekkel, hogy mi is az a negatív energia, amelynek – ha nem védekezünk – élethelyzeteinkre gyakorolt hatásával számolnunk kell.

VÉDELEM

Nap mint nap kérni kell az alábbiakat: / Ha lehet, előbb a negatív energiákat vétesd le, mert akkor minden nap úgy „fekszel le” mint egy kéményseprő, aki a napi munka után nem mosakszik./

VÉDELEMKÉRÉS NAPONTA MAGAMRA! /Mindössze 10 másodperc /

„Drága Mihály Arkangyal! Kérlek, hogy a Világos Ibolyaszínű védelmet terítsd rám, és tartson ez a védelem mindaddig, amíg újból nem kérem. Hála-hála-hála és Köszönettel!”

A Hálaima a legnagyobb ima, ezért ha lehet, gondolatban mondj hálát mindenért a nap folyamán.

Például: hálásan köszönöm, hogy ilyen napsütéses időben közlekedhetem.

A fenti védelemkérés a szeretetenergiát átengedi, a negatív energiák – átok, rontás, harag, gyűlölet, rosszindulat stb. – pedig visszakerülnek a feladóhoz.

Az anyagi világunk védelmére – lakás, értékeink stb.- nagyon sok pénzt költünk (rács, kamerák, őrző-védő szolgálat stb.), de a LELKÜNK védelmére semmit sem fordítunk. Pedig a Földi Létünk a Lelkünkről szól, azaz, hogy Lelkünk megtapasztalja a megírt életutat, életcélt, életfeladatot. Tedd meg önmagadért, a Lelkedért. A LELKETEKET csak itt a Földön tudjátok tudatosan tanítani. Ez nem vallás.

Jómagam a következőket mondom: Nekem a testem a Lelkem temploma, ezt nem kell egyetlen vallás templomába elvinni. Az Istenhitem a szívemben van és nem bármely vallás templomában!!! Minden gondolatod ima, nemcsak azok, amelyeket a templomban gondolsz, ha felkeresed bármelyiket. A látható világ mulandó, a láthatatlan örökkévaló, mert Lelkünk az öröklétből született ide a Földre, hogy megtapasztalja, amit megírt magának.

A NEGATÍV ENERGIÁK CSAK JELEN ÉLETÜNKBŐL VALÓK?

Nem, előző életeinkből – példádul előző életbeli átok, rontás stb. – is hozhat a Lélek magával olyan energiákat, amelyeket nem tisztíttatott meg az akkori életében. A „SZENTÍRÁSBÓL” az ide vonatkozó részt szintén kivették, azaz a reinkarnációt, a Lelkek újraszületését. „Kérjetek és adatik” – ez benne van, de hogy hogyan, ezt ugyancsak, kivették(?).

HÚÚÚÚ, ELŐZŐ ÉLET, ÉLETEK? MI EZ?

Reinkarnáció = újraszületések, tehát már volt számos előző – „sajnált” vagy „irigyelt” – életed. Ezek során a Lelked folyamatosan fejlődik leszületésről-leszületésre az élethelyzetek megélése által, kivéve, ha hagyod, hogy az egód felülkerekedjen!!! Mert akkor a Lelked tanulás nélkül távozik a Földi Létből, és elfecsérelte a Földi fejlődési lehetőségét, amit megírt magának, mert az anyagi világ fontosabb volt, mint az ÉLŐ ISTEN jelenléte. Az ego mindenben nyerni akar, folyamatosan hárít, megmagyaráz, ISTENT nem ismeri el, a múlttal, a jövővel foglalkozik, pedig csak a LÉLEK által létezik. Mert „a test porból lett és porrá lesz” – egóval együtt, a Lélek meg örökkévaló. Az „ITT és Most”-ban, a jelenben az egód nincs jelen, ez a Lelked, a Lelkiismereted, ha csak azzal foglalkozol, amit éppen csinálsz. Például játszol a gyermekeddel, de közben nem foglalkozol a munkáddal, főzöl, vezetsz stb. tehát az „itt és most”-ban vagy, és az Égiek is csak a jelenben vannak. Ha a figyelmed vezetés közben elkalandozik a jelenből, mire felocsúdsz, a figyelmetlenséged okán már bekövetkezett valamilyen nemkívánt élethelyzet!!!

A NEGATÍV ENERGIÁK MILYEN TERÜLETEN HATNAK?

Például egészség, család, anyagi helyzet, munka, párkapcsolat, közlekedés, siker, szerencse, bírósági perek stb.

Ha valaki negatív energiát küld más felé – ne tedd, mert visszakapod – akkor ez, mint egy kilőtt nyíl, „mentális szúró vágó” eszköz, mentálisan érzékelhető azon a területen, amelyet ér. És ha már hosszú ideje „a hatása alatt vagy”, akkor fizikai szinten is érzékelhető, szúró, nyilalló fájdalomként (például nemi szerven, szíven, gyomorban, kézen, térdben stb.).

ENNYI ELŐZMÉNY UTÁN A KÖVETKEZŐ AZ AJÁNLATOM

A honlap főoldalán közzétett aktuális időpontban, egy kb. 40 percig tartó meditációban a fenti említett negatív energiák – ki-ki amilyenekkel rendelkezik – a JÓISTEN által levételre kerülnek, az estleges „megszállókkal” együtt, és „Tabula Rasa” – tiszta lappal élhetitek tovább az életeteket az akadályozó negatív energiák nélkül. Természetesen a korábban említett mentális védelmet nap mint nap kérnetek kell magatokra – „segíts magadon és Isten is megsegít” – ezzel megelőzhetitek, hogy újabb negatív energiák hatása alá kerüljetek!!!

A FOLYAMAT A KÖVETKEZŐ

Az említett meditáció előtt fürödjél le – legalább 12 óra szükséges a beépüléshez, ez idő alatt csak legfeljebb kéz és lábmosás lehetséges –, mert a víz energiája, ha utána teszed, semlegesíti a mentálisan kapott energiákat és a tisztítást, azaz nem csináltál semmit!!! /Ha betonozol, annak is szüksége van rögzülésre, bizonyos időre, így a kapott mentális energiáknak is rögzülniük kell./

Ha eddig nem meditáltál, akkor hallgass egy halk, lehetőleg angyalzenét, vagy legyél csendben. A szemeid mindvégig csukva legyenek, mert a szemeiden keresztül a negatív energiák semlegesítésére kapott nagy energiák mintegy kiáramlanak, akadályozva a folyamatot. A gondolataidat – ha lehet – üresítsd ki, mert a csapongó gondolataid megfosztanak attól, amit ilyenkor „lecsendesített” állapotban kaphatsz az Égiektől: színek, képek, érzések stb.

Gyújts egy mécsest – tűzbiztonsági szabályok betartásával – az Atya, a Fiú, a Szentlélek nevében, vess egy keresztet a még égő gyufával a gyertya vagy a mécses oldalára, és hagyd teljesen leégni. /a mécses kb. 4 óra alatt ég el/. Ha lehet, sose fújd el a gyertyát, mert elfújod az angyalkákat; csak „kapcsold le” úgy, hogy kézzel összefogod a kanócot, vagy letakarod egy haranggal, elvéve a levegőt.

Helyezd magad kényelembe, nyugalomba. Ülj vagy feküdj – ahogy kényelmesebb. Kezeidet, lábaidat ne tedd keresztbe. A telefont némítsd el, és kérd, hogy ez idő alatt ne zavarjanak. Takarózz be – akár ülsz vagy fekszel – mert a meditáció alatti nagy energiaáramlások hőelvonással járhatnak, amelyek a fázás érzetét kelthetik.

A meditáció alatt mentálisan mindvégig védelemben részesülsz ATYÁNK, JÉZUS KRISZTUS, MIHÁLY Arkangyal által, és ha a negatív energiák levételre kerülnek, Mihály Arkangyal említett védelme automatikusan rád kerül. De másnap már TE KÉRD a leírtak szerint a védelmet.

A meditációban, a meditáció alatt Gyógyításban – ahol az Égiek szerint a legnagyobb szükséged van rá – Csakratisztításban, Aura megerősítésben, Negatív energiák levételében, Harmonizálásban részesülsz, ahogy az állapotod ezt megkívánja!!! A meditációt követően 21 napos tisztulási folyamat kezdődik, többlet-folyadékbevitelről – tiszta ivóvíz – gondoskodj.

Az ÉLŐ ISTEN gyógyító energiája időlegesen felerősítheti az adott testrészed fájdalmát, de ez csak időleges, és a fájdalom útján visszajelzés arra, hogy a gyógyulási folyamat az adott helyen “beindult”! A felerősödött érzés vagy fájdalom rövidesen megszűnik, és a gyógyulás, a tisztulás szelídebb formája veszi kezdetét.

Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel szabad akaratod által, adjál hálát Atyánknak és az Égieknek a meditációt követően, hogy megtisztítottak, és tiszta lappal élheted tovább az életed. Ajánlj fel egy szál vágott- vagy selyemvirágot a tisztításért. Amennyiben szabad akaratod által részt vettél egy ilyen csodálatos tisztulási folyamatban, a jövőben kerüld az Istenkáromló gondolatokat, avagy ha bekövetkezik, akkor gondolatban kérj bocsánatot Atyánktól. Tiszteld Atyánkat és az Égieket, és kellő alázattal legyél. Ha elfogadtad a gyógyításokat, ne illesd Őket negatív gondolattal. Ha a meditáció alatt könnyezel, vagy sírnod kell, akkor csak nyugodtan engedd könnyeid folyását, mivel megkönnyebbülsz. Ne tartsd vissza!!!

Díjszabás

A fenti gyógyítás személyenként 3.000 forintba kerül, melyet az alábbi számlaszámra küldj el a gyógyítást követően:

SZABÓ MIHÁLY

OTP 11773085-10646634

A közleményben tüntesd fel, hogy „adomány”!

FÉNYCSATORNA

Drága Gyermekem Misi!

Érzem a Lelki tusakodásodat az anyagi dolgokkal kapcsolatban, hogy kérjél-e, mennyit és hogyan. Az Univerzum alapvető törvénye az Adás-Kapás, amelynek harmóniában szükséges lennie. Aki valamilyen távgyógyításban a szabad akarata által közreműködik, ISTENI ÁLDÁSOMBAN, GYÓGYÍTÁSOMBAN részesül, amelynek a közvetítője te vagy, aki csatornázod az ehhez szükséges energiát, és közvetíted az érintett, vagy érintettek felé.

A gyógyítás-gyógyítások Földi ára minden esetben annyi, amennyit javasolok érte elkérni. Ha valamely Lélekgyermekem ezt sérelmezi, azt nem a lelke, hanem az egója közli veled, hogy a felajánlott összeggel nem ért egyet, vagy a Földi gondolkodás szerint közli, hogy „ingyen kaptad, ingyen is adjad”! Ez a gondolat ellene van az Adás-Kapás törvényének, és aki nem hajlandó a Kapást követően a felajánlott ellentételezést, amely a te esetedben minden alkalommal az általam, Atyátok által javasolt összeg, akkor az Univerzum Adás-Kapás törvényét, Harmóniáját nem hajlandó elfogadni, ezért csak a GONDOLKODÁSA ARÁNYÁBAN RÉSZESÜL ÁLTALAMA KAPOTT GYÓGYMÓDBÓL, ENERGIÁBÓL!!!

Tudom, hogy milyen összegeket vagytok hajlandóak kifizetni a Földi orvoslásért, a Természetes Gyógymódokat alkalmazókat, az ISTENI gyógyító energiákat közvetítőket pedig nem vagytok hajlandóak semmilyen formában elismerni, vagy nem kívánt gondolatokkal társítjátok a kért összegeket. JÉZUS KRISZTUS is folyamatosan kapott az akkori emberektől térítést, szállást, élelmet, egyéb javakat, amelyeket felajánlottak a részére a csodás gyógyításokért. Volt, amikor felajánlotta a részemre és nem fogadta el az adományt, de minden esetben történtek felajánlások JÉZUS részére, mert az Univerzum törvénye – az ADÁS -KAPÁS HARMÓNIÁJA – azóta sem változott. Csak az emberi, egós gondolkodás, amely törekszik elferdíteni az Adás-Kapás igazságát.

Végtelen Szeretettel: Atyád

Az adás és kapás törvénye

Az univerzum az egyensúlyra törekszik. Mindenkinek annyi jut, amennyit másoknak ad. Mivel minden energia, ezért bármit is adsz, valamilyen formában visszakapod. Felismerheted, hogy a pénz is energia, csak arra jó, hogy megkapj érte valamit. Bármikor adsz, tedd jó érzéssel. És minél többet adsz, annál többet kaphatsz: ez így működik. Ugyanakkor soha ne mulaszd el felismerni, ha valamit kapsz: akkor sem, ha az “csak” egy mosoly.

/Ha kételkedsz az Isteni távgyógyítás energiáiban, akkor saját magad – gondolkodásod miatt – csökkented a kételkedésed által a gyógyításodra fordítandó energiát. Tehát ha nem kételkedsz, akkor a szükséges mértékben kapod a gyógyulásodat szolgáló energiákat.

De ha kételkedsz, akkor csak „gyűszűnyit”!!! Az Egós gondolkodásod által felemészted a gyógyításodra fordítandó energiát, ezért nem érzékelsz szinte semmilyen energiaáramlást, mert megfosztod magad – az egód miatt – ettől az érzéstől ha az eszedre, elmédre hallgatsz, és ezért nem hiszel azoknak, akik közlik veled, hogy melegséget, bizsergést és egyéb érzéseket éreztek a gyógyítások alatt. Ezek az embertársaid a szívükre, a Lelkükre hagyatkoztak az érzékelések során./

Drága Mennyei Atyánk is a szükségleteink szerint viseli folyamatosan a gondunkat. Az Adás-Kapás Harmóniája – az Univerzum törvénye nem azt jelenti, hogy a szükségleteknek háttérbe kell szorulniuk. Ha kapunk bármit is, ez azt jelenti, hogy adással állítsuk helyre a harmóniát, mert különben megbetegítjük magunkat, melyet elsősorban az adás-kapás szervénél, a karunkon, annak fájdalmán keresztül érzékeljük, ha felborult a harmónia.

Tehát ha úgy érzed a fent leírt élethelyzeteid alapján, hogy szükséged van az említett felajánlásra, hogy „tiszta lappal” folytasd az életedet, de anyagi helyzeted jelenleg nem teszi lehetővé a részvételed, ez ne legyen akadály. Amikor tudod, akár több részletben is helyreállíthatod, anyagiakkal ellentételezve a kapott gyógyítást.

A Föld nevű bolygón, a megtapasztalás bolygóján az anyagiak kerültek előtérbe, és az anyagi ellenszolgáltatás – ahogy Atyánk is üzente – nem önmagamért, hanem a harmónia megtartásáért szükséges.

Végtelen Szeretettel: Misi!