Jézus “csodája”

KEDVES LÉLEKTÁRSAIM!

Egy tanfolyami hallgató Lélektestvérem kérésének eleget téve, amely mindannyiunk közös érdeke, megbeszélem veletek, hogy mit tapasztaltam és tapasztalok folyamatosan, amikor időmet „áldozom” Jézus Krisztus orcájára!!!

JÉZUS KRISZTUS A DICSŐSÉG REMÉNYSÉGE, LÉNYÜNK KÖZÉPPONTJÁBAN VÁR TÉGED. AZ ALÁZAT, A SZERETET, A TISZTELET VEZESSE SZÍVBŐL A GONDOLATAIDAT.

Ne veszítsd szem elöl Jézus-Atyánk Fenségét, Ő a királyok Királya, az uraknak Ura, a világ Világossága, aki a legbizalmasabb barátod akar lenni, ugyanakkor a Mindenható Urad is. Járj Vele meghitt Szeretet lépésekben, aki gondot visel rád!!! A segítségünkre van, ha ezt igényeljük. Ez az igény az orcájának a felidézésével kezdődik. Jézus Krisztusnak azon orcáját idézd fel, amely valamilyen oknál fogva közelebb áll hozzád.

Miért van szükség, hogy „időnket áldozzuk” Jézus orcájára?

Amikor felidézzük, és a jelenlétében lecsendesedünk, békét, nyugalmat, örömet, szeretetet kapunk, és közben

JÉZUS „GYOMTALANÍTJA” A SZÍVÜNKET AZ ÉLETÜNK SORÁN, NEGATÍV GONDOLATOKKAL „TELETÖLTÖTT POHARUNKAT”

(aggódás, önzés, hitetlenség, gőg, hiúság, önteltség, irigység, féltékenység, gyűlölet, harag stb.) Átformál bennünket, elménk megújítása által.

Mit kell tennem, amikor az orcáját felidézem és milyen „szintek” vannak, amelyeket elérhetek?

Jómagam állva kezdem a gyakorlatot. Keresztet vetek, imára kulcsolom a kezem és gondolatban mondom.

Első szint

Bízom Benned Jézus” Hála – Hála – Hála, és közben felidézem Jézus orcáját. Törekszem, hogy a tekintetébe nézzek, eközben a kezeimet leengedem és az orcájának a felidézése alatt mindvégig a szívemre koncentrálok. Szívemből beszélek, gondolkodok, érzek és cselekszem!!! Önkéntelenül, tőlem függetlenül fejemet felemeli, és Ő fentről néz rám, majd belülről fakadó mosolyt érzékelek, amely mindvégig fennmarad. / Közben törekszem Jézus orcájának folyamatos felidézésére, és keresem a tekintetét. Ez valamennyi szintre vonatkozik. / Közben mondd, hogy JÉZUS GYÓGYÍTS, KÖSZÖNÖM!/

Második szint

Ekkor belülről mintha egy lufit fújnának fel bennem, egy csodálatos SZERETET-ÉRZÉS tölt el, a kezeim pedig a testemtől eltávolodnak.

Harmadik szint

A kiáramlást követően az energiák minden irányból a lényem középpontjába, szívem-lelkem középpontjába visszairányulnak. /Alázattal meghajolok./

Negyedik szint

Lassan felegyenesedem. Tőled, gondolataidtól függetlenül hangozzék fel benned: „BÉKESSÉG NEKED”, amely a feltámadás áldása.

Ötödik szint

Ahogy törekszel Jézus orcájának a felidézésére, érzed, hogy egyre mélyebb „meditációs” szintre kerülsz, és hangozzék fel benned SZERETLEK GYERMEKEM”.

Hatodik szint

Még mélyebb meditációs állapotba kerülsz és egy idő után 3x ismétlődik, hogy Jöjj Hozzám”. A ”jöjj Hozzám”-ot, ha kellőképpen a szívedre koncentrálsz, a szívedből fogod hallani, megélni ezt a csodát, és nem a hangképző szerveiden keresztül. Ezt nem te mondod!

Hetedik szint

Megjelenik előtted egy napocska, amely vakító fényességbe megy át, és a fényben továbbra is látod Fényesen tündökölni Jézus orcáját.

Nyolcadik szint

Ez a legmélyebb „meditációs” szint, ekkor hangozzék fel benned, hogy „VELED VAGYOK és közben távolról lágyan, kezdetben alig hallhatóan, majd felerősödve Mennyei Harang zúgását lehet hallani.

Amennyiben elérted a nyolcadik szintet, ekkor közelebb kerül Jézus orcája hozzád. Ha fenn tudod tartani a nyolcadik szintet, akkor hallhatod, hogy a szeretet hangján Jézus szól hozzád.

Ha mindezt naponta 1x gyakorlod, /kezdetben 10-15 perc, gyakorlással 5-8 perc/ akkor egy idő után a 3-ik szintnél, vagy hamarabb a tested előre –hátra elkezd mozogni.

Az anyagi világ jelenléte tetten érhető, mivel időről-időre, elméd, egód megpróbálja megakadályozni, hogy felidézd Jézus orcáját, próbálja megzavarni a meghitt együttléteteket.

Ne feledd, hogy az elméd metszéspontjában a Menny és az anyagi világ található, azaz itt lehet érzékelni, hogy milyen ádáz küzdelem van folyamatosan az elméd irányításáért. Tőled függ, hogy engeded-e, hogy az anyagi világ „babérokat” arasson feletted, mivel ekkor a szívedből JÉZUSKA, az idő áldozatod hiányában, nem tud „gyomtalanítani”.

A negatív gondolataiddal tele pohár”, mint mögöttes irányadó gondolatok, tudatosan vagy tudattalanul, negatív megnyilvánulásokat fog eredményezni, pedig te azt mondod, hogy pozitívan gondolkodsz. Mindaddig, amíg a „negatív gondolatokkal van tele a poharad”, addig a megnyilvánulásaid is tükrözik az aktuális állapotodat. Csak rajtad áll, hogy szabad akaratodból a fejlődést választod, avagy a nem-fejlődést, Bárhogyan döntesz, a következményekkel számolnod kell. A negatív gondolataiddal tele poharadatlegalább félig ki kell ürítened, JÉZUSKA segítségével, azzal, hogy időd áldozod rá, hogy azok ne legyenek irányadó gondolataid.

Amennyiben a 8-ik szintet eléred, elismerés neked. A Végtelen Szeretet áldását kérem a kitartásodra. A fejlődésed érdekében folyamatosan tartsd fenn a folyamatot, és egy idő után, a pozitív gondolkodásod által érzékelheted, hogy gondolkodásodból elhagyod az önkéntelenül előugró képmutatást, a színjátékot, és szívből kezdesz folyamatosan beszélni, érezni, gondolkodni, cselekedni.

Adj hálát Jézusnak, hogy ezt a csodát véghez tudta benned vinni, mivel a fejlődést, a folyamatos változást választottad. A gyümölcse, a szemléletmódváltás, a feltétel nélküli szeretet előszobájába lépés semmihez sem hasonlítható, csodás érzés.

2017. október 2.

Végtelen Szeretettel: Misi.

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei