Jézus “csodájának” folytatása 1.

DRÁGA LÉLEKTESTVÉREIM!                                    

Hálás szívvel köszönöm az sms-ekben, e-mailekben küldött hálás visszajelzéseiteket. Jézus orcájának a csodálatos felidézésétől, a szintek eléréséből és a korábban megküldött e-mailben elérhető lehetőségről. Jómagam végtelenül hálás vagyok Jézuskának, és szívből köszönöm a csodálatos megtapasztalást, és, hogy mindezt megoszthattam veletek.

A fentieket az alábbiakkal szeretném kiegészíteni, amely szintén része ennek a csodának.

JÉZUS KRISZTUS JELENLÉTÉBEN SZERETETET, VILÁGOSSÁGOT, BÉKESSÉGET ÉS ÖRÖMET TAPASZTALHATSZ.

Ugyanakkor van egy másik csoda is. Jézus jelenlétéből természetes módon áradó

GYÓGYULÁSBAN RÉSZESÜLSZ

akár keresed, akár nem. De van ennél több, sokkal-sokkal több azok számára, akik kérnek. Tudod: kérjetek és adatik”. Engedd el magad Jézus-Atyánk Szent gyógyító jelenlétében, és kérd, hogy gyógyítson!!!

Amikor aggódsz, bármikor, bármivel kapcsolatban, az a hitetlenség egy formája, hogy Atyánk nem viseli a gondodat. Az Isteni gondviselés minden pillanatban megnyilvánul feléd, amire szükséged van adott Lelki fejlődésed lehetőségében, szintjén. Csak rajtad áll, hogy uralkodsz-e a gondolataidon, vagy a gondolataid – egód – uralkodik rajtad. Amikor aggódsz, akkor erőt veszítesz, mert minden nap, a próbatételeidhez Atyánktól megkapod az erőt, hogy mindezeket megcselekedd. Tudod: Isten csak annyi terhet „rak rád”, amennyit elbírsz viselni. Az aggódásoddal mintegy ön-kiszolgálod magadat a felhők mögöttinek /ÁRNYÉK/, mivel az energiát Atyánktól kapod, de te nem arra fordítod, amire kaptad, hogy megcselekedd az aznapi feladataidat: hárítasz egód által, hogy miért ne tedd, és aggodalmaskodsz, ami nem a Végtelen szeretettől ered. Ne értsd félre, az egód Istent nem ismeri el, és ha folyamatosan az egód szerint cselekszel, ami azt jelenti, hogy a könnyebb utat választod, akkor a lelked nem fejlődik, és te az „anyagi világot szolgálod” a nem cselekvéseddel. Tagadd meg az aggódást, hogy legyen tartalék erőd. Bízd magad Jézus – Atyánkra, az Ő vezettetésére, és ADJ HÁLÁT MINDENÉRT.

A LÁTHATÓ VILÁG MULANDÓ, A LÁTHATATLAN VILÁG ÖRÖKKÉVALÓ!

A félelem „lángoló lövedékei” zúgnak éjjel nappal, a „felhők mögöttinek” ezek a támadásai könyörtelenül jönnek. Használd a „Hited Pajzsát”, hogy kioltsd azokat a tüzes nyilakat!!!

Erősítsd meg a bizalmadat Jézusban, akárhogy is érzel!

Ne rejtőzz el a félelmed elől és ne tegyél, úgy mintha nem lenne! A szíved rejtekébe bújtatott aggódás a félelemtől való félelmet szüli meg, ez pedig „borzalmas mostohagyerek”!!!

Add át a félelmeid az aggódásaid, terheid Jézusnak, hogy az Ő Fényében, Világosságában megszelídüljenek és feloldódjanak.

Ne feledd, semmivel sem egyedül nézel szembe, semmivel. De ha ragaszkodsz a félelmedhez, aggodalmadhoz, akkor ahhoz is „ragaszkodsz”, aki ebből él, az egód és az őt befolyásoló ÁRNYÉKHOZ. Csak azért nem nevezem meg, te sem tedd, mert, ahogy rá gondolsz és beszélsz róla, ő azonnal jelen van és hatással van rád és környezetedre.

Ezért csak a JÓISTENRŐL és az Angyalairól teszek említést. Segítséged azonban van, azonnal mondd, vagy gondold, hogy

JÉZUS SEGÍTS!

Csak egy Urat szolgálhatsz!!!

2017. október 7.

Végtelen Szeretettel: Misi.

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei