GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ
GYÓGYÍTÓ CSILLAG
PILISSZÁNTÓ

A GYÓGYÍTÓ CSILLAGRÓL

Pilisszántó határában található az a gyógyító hely, ahol 2008. július 12-13-án az Égi Atya gyógyító csatornát nyitott meg mindazoknak, akik az Ő segítségével kívánják visszanyerni egészségüket. Csodálatos gyógyulások történtek és történnek azóta is azokkal, akik felkeresik ezt a helyet, vagy mentálisan használják és felidézik a Gyógyító Csillagot.

HOGYAN TALÁLOD MEG

Pilisszántó Pilisszentkereszt felé vezető kijáratánál, ha balra nézel, meglátod a Pilisi Boldogasszony Kápolnát, illetve a hegyen egy keresztet. Jobbra pedig van egy út a Kőőrlő felé.
Fordulj le jobbra a Kőörlő felé (ezt egy tábla is jelzi a Kőőrlő felirat alatt, amelyen a GYÓGYÍTÓ CSILLAG nyíllal is fel van tüntetve). Ezt az útszakaszt autóval is megteheted, de gyalog sincs messze a Kőőrlőtől.
A Kőőrlő mellett elhaladva menj tovább a földúton, az elágazásoknál pedig mindig fölfelé és balra tarts.
Az útvonalon táblákat helyeztünk el, kövesd a jelzéseket.
A következő elágazásnál ismét fölfelé és balra tarts.
Kb. 300 méter után a földút hirtelen balra kanyarodik emelkedő irányba, ez vezet a GYÓGYÍTÓ CSILLAG szakrális terébe. Kérlek, hogy ez utóbbi szakaszt gyalog tedd meg, az emelkedő lábánál bőven jut hely a parkolásra.
A GYÓGYÍTÓ CSILLAG szakrális tere megszentelt hely. Ha úgy érzed, érkezéskor és távozáskor köszöntsd az Égieket, Kiscsillagot, a sámánokat, a Hegy Szellemét és adj hálát gyógyulásodért.

SZENT HELY LÁTOGATÁSA

Drága LÉLEKTESTVÉREM, SZENT HELYEN tartózkodsz!
KÉRLEK, TARTSD TISZTELETBEN!

A SZENT HELYET 2008-ban a MENNYEI ATYÁTÓL KISCSILLAG és MISI KAPTA AJÁNDÉKBA! Kiscsillag távozásával egyedüli „örököse” Misi lett, és ez nem a hely kisajátítása! A Szent Hely dolgaiban csak Ő jogosult bármit is elhelyezni, a körülményeken változtatni! KIVÉVE: virágokat, mécseseket, Égieknek szóló hálaajándékokat valamint a pozitív gondolataidat hagyd itt!

EZÉRT KÉRLEK KERÜLD

A Földi Létünk a TEST – LÉLEK – SZELLEM egységéről szól. Energiaegyüttesek vagyunk, tehát mindenkinek megvan a saját rezgése, melyet imákkal, SZÍVÉRE koncentráltan pozitív gondolkodásával és érzéseivel tud emelni.
Amennyiben VALÓBAN az Égiekkel szeretnél kommunikálni, az ezeken a rezgésszinteken lehetséges: Az angyalokkal: 91 Hz-től. Az angyalokkal és szellemi vezetőkkel: 95 Hz-től. A Názáreti Jézus szellemével: 120 Hz-től. Prófétákkal, mesterekkel /Buddha, Mózes, Krisna – Dávid stb.: 162 Hz-től. Az Atya Fiával, a Megváltó Krisztussal: 180 Hz-től. Az Atyával: 210 Hz-től. A Teremtő Értelemmel /Az Atya-Fiú-Szentlélekkel/: 360 Hz-től. KISCSILLAG az utóbbival is tudott kommunikálni, és 85 Hz alatt csak a Szellemvilág nyilvánul meg és nem Ő!!!

Ha KIZÁRÓLAG az egódra hagyatkozol, akkor 0-tól 85 Hz-ig terjed a rezgésszinted, azaz alacsony, az anyagi világ rezgésszintjén élsz. Ha foglalkozol rendszeresen a LELKEDDEL, és a SZÍVEDRE KONCENTRÁLVA BESZÉLSZ, GONDOLKODSZ, ÉRZEL, CSELEKSZEL akkor rezgésszinted emelésében a határ a „Csillagos Ég”.

Ha a SZERETET rezgésed nem éri el a fenti REZGÉSSZINTETEKET, akkor bármilyen üzenetre csak mondod, hogy Atyánktól vagy Jézustól való, de felhatalmazás nélküli, és az alacsony rezgésszinten, ahol az „árnyék” és csatlósai megnyilvánulhatnak ott ATYÁNK nem kommunikál, csak az alacsony SZELLEMVILÁGGAL kommunikálhatsz, és az ATYÁNKRA VALÓ hivatkozás megtévesztés, amely életedre, LELKEDRE kiható következményekkel jár!  85 Hz alatt az ego, felette a LÉLEK törekvései, amelyek hatással vannak a mindennapjainkra. Ha pozitívan, SZERETETTELIEN gondolkodsz és érzel, valamint naponta SZÍVBŐL mondasz IMÁT, akkor emelheted a rezgésszintedet, de ha lehúzó, gondolataid vannak – irigység, düh, harag, gyűlölet, rosszindulat, önteltség, önelégültség, energiavámpírság stb. által, akkor az egód hatása érvényesül, és az angyali világ nem fog előtted kitárulni, csak a szellemvilágból valaki, valakik, akik a LELKEDET kívánják megkaparintani megtévesztésük által!

A Te Szabad Akaratod, hogy mit cselekszel: felvállalod a TÜKRÖT és belenézel, és nem a könnyebbik utat járod az egód által, melyet az „árnyék” befolyásol vagy maradsz a könnyebbik úton. A Te felelősséged, hogy a LELKED fejlődésén munkálkodsz ATYÁNK áldásával, vagy az áldás nélküli könnyebbik utat választod, melyen áldás nélkül és a talmi örömök által a kárhozatba taszítod magad!

Végtelen szeretettel: Misi

A GYÓGYÍTÓ CSILLAG HATÁSAIT MEGTAPASZTALHATOD

A HELYSZÍNEN

Ha van rá módod, személyesen látogass el.

MENTÁLISAN

Amennyiben nincs rá lehetőséged,
lélekben is felkeresheted.

A Gyógyító Csillag az Égi Atya kegyelméből, Fehér Mária „Kiscsillag” médium, spirituális tanító közvetítésével épült meg és lett beavatva, egyedüliként Magyarországon. Az ő 2017. február 7-i távozásával megsokszorozódott a hely gyógyító ereje.

A „Gyógyító Csillag” gyógyító-regeneráló-feltöltő energiája, csak a gyógyulást megtapasztalók, a gyógyultak, feltöltődésre vágyók közreműködésével, szájhagyomány útján terjed.
Reklámnak itt nincs helye.
Isten, segítő kezét, áldását a gyógyító energiákat kíváncsiak nem érzik, mert nem akarják, hogy a lelkük részesülhessen, e csodás megtapasztalásban, csak az elméjükkel, egójukkal vannak jelen és megtapasztalás nélkül állítanak valótlant.

HOGYAN HASZNÁLD A GYÓGYÍTÓ CSILLAG ENERGIÁIT

A Csillag közepén és a Gyógyító Csillagnak a csillagjegyek általi szélesebb csillagágaiban a gyógyító sámánok által mentálisan felrajzolt gyógyító mandalák, szimbólumok találhatóak, melyek közvetítik az ő birodalmukból érkező gyógyító energiákat. A gyógyítás lélekre ható. Majd, amikor a lelked gyógyult, a testedben is megmutatkozik, és megszűnnek fájdalmaid, betegségeid.
1. A Csillag csúcsaiban, illetve középen egyszerre több személy is elhelyezkedhet. Mentális gyógyítás esetén képzeld magad a Csillag közepébe vagy vizualizáld "Kiscsillag" gyógyító képét.
2. A Csillag csúcsaiban feltüntettük a csillagjegyeket. Ha például KOS jegyű vagy, akkor a KOS ágába állj. A középső kör a fő központ, amely nagy betegségekben nyújt gyógyulást.
3. Amikor megérkeztél, vagy mentálisan belehelyezkedtél a Csillag közepébe, mondd el ezt az imát: „ISTENEM, AMIT MAGAMNAK TEREMTEK, AZT KAPOM! KÖSZÖNÖM”! Őszinte szívből kérd a gyógyításod a sámánoktól. Személy szerint Pó apótól is kérheted, ő a fő sámán.
4. A gyógyítás időtartama 5-30 perc. Ennél tovább ne alkalmazd! Használhatod akár naponta, hetente, havonta… gyógyulásra, feltöltődésre. Mindig nevezd meg, mire kéred a gyógyítást. Ha ezt nem teszed, akkor általánosan, mindenhová kapod.
5. Gyógyítás befejezése: ADJ HÁLÁT! Esetleg ajánlj fel valamit. Például rossz szokásról való lemondást, „áldozatot” gyógyulásodért. /Csak abban az esetben tedd, ha be is tartod!/ Felajánlásod által gyorsabban bekövetkezik a gyógyulásod.
6. A gyógyító energiák hatékony beépülése érdekében 12 óráig ne fürödj meg, legfeljebb kezedet és arcodat mosd meg, mivel a víz energiája semlegesíti a kapott energiákat mielőtt azok beépülhetnének.

KÉPEK A MENTÁLIS GYÓGYÍTÁSHOZ

Gyogyito csillag
Gyógyító Csillag
Csak erted imadkozom
"Csak érted imádkozom"
A Gyógyító csillag energiája segít állatok gyógyításában is. Ebben az esetben beteg állatodat fizikailag, vagy mentálisan tartsd a kezedben a gyógyítás ideje alatt
A Gyógyító csillag energiáit 0-150 éves korig használhatjuk.
Áldott állapotban lévő anyukák, vagy csecsemőjüknek segítséget kérő személyek is használhatják fizikailag vagy mentálisan a Gyógyító Csillag jótékony hatását.
Reiki

KÉRÜNK TÉGED, OSZD MEG TAPASZTALATAIDAT, HOGY SEGÍTHESS MÁSOKNAK IS.
ÖRÖMMEL VENNÉNK, HA HONLAPUNKRA MEGÍRNÁD GYÓGYULÁSOD TÖRTÉNETÉT.

BIOENERGETIKA

A Pilisszántói Gyógyító Csillag környezetében az alábbi földsugárzások érzékelhetőek, amelyek a földmozgásokkal évről évre változnak, ezért az ez évi érzékelés az alábbiakban módosult a korábbihoz képest. A csoda, hogy ezek többségében pozitívak, egyediek, és a hatásuk – mivel pozitívak – emelik a rezgésszintet, gyógyítóak! Természetesen ezek nem azonosak az Élő Szeretet Istenének és segítőinek gyógyító energiáival.

Ahogy orvoshoz mennek, ugyanolyan hittel keressék fel ezt a világon egyedülálló gyógyító helyet, tapasztalják meg, és csak szívből, a szívükre koncentrálva, ne egóból mondjanak véleményt. Ugyanis ha kételkednek, kételkedésük felemészti a kapott energiát!!!

/ Ez teremti meg a szkepticizmust. Filozófiai értelemben csak azt lehet tagadni, ami létezik. Ha nem hisz benne, akkor minek tagadni?!? /

JÉZUS ÜZENETE A GYÓGYÍTÓ CSILLAGGAL KAPCSOLATBAN

Jézust kérdezem: drága Jézus, kérlek, mondd meg nekem, Magyarországon ez az egy gyógyító csillag van?
Igen! Nincs több gyógyító csillag! És nem is lesz! A sámánok segítették a gyógyító csillag energiáját felépíteni más helyeken is, de nem tartották tiszteletben.

Mit jelent ez?
Azt jelenti, hogy kapzsik, túlbuzgók voltak, és megsértették a szent helyeket. Beléptek oda, ahová nem lett volna szabad. Ezért én úgy döntöttem, hogy lépjetek be oda, ahová nem szabad (szívem szeretetéből) A szent körön túl is gyógyulhattak volna. De nem hittek benne. Nem hisznek benne. Beléptek!!! Hát lépjetek be. Sok – nagyon sok ember, lélek jön gyógyulni. És meg is gyógyul.
Egy gondolatom van még: én nem soká jövök, ”én rögtön jövök .” ”Hiszed vagy nem.!” Aki hív engem, ott vagyok. Aki nem hív, nem vagyok! Csak benne vagyok. Annak ott van az, akiről gondolkodik…de az nem én vagyok…! Vagyok, aki vagyok, én ott vagyok! Én a fény vagyok! Ez vagyok! Nem könyörgöm én már, mert az idő lejárt. Nincs mit tennem érted, ha te így, és eképpen gondolkodtál. A te döntésed, mit és kit választottál. Ne késlekedj, én szeretlek! A kérdés az, hogy te szeretsz-e engem? Nem tudod, mi áll előtted: az élet vagy az örök halál. Élj hát úgy, ahogy Isten gondol terád. Ne add át magad az örök halálnak, hisz Isten vár rád az örök mennyországban; ahol csak élet van és fény; ahol minden lélek él; amiért teremtődtél, az örök életért. Ne hibázz, gyógyulj és szeress, mert Jézus érted halt meg a kereszten!!!

Nem rábeszéllek, csak megbeszélem veled. Légy jó mindörökké, hogy veled éljem az életed!
A gyógyító csillagot igazak építették. Az én igazságomban, az én szerető szívemben. A gyógyító csillag minden léleké az én világomban. Az engem kereső, szerető lelkeké.

Jézus Krisztus vagyok!

KÍVÁNUNK NEKED JÓ EGÉSZSÉGET, LELKEDNEK NYUGALMAT, BOLDOGSÁGOT, HARMÓNIÁT ÉS BÉKESSÉGET!

zenrock