Az Atya ajándéka a távgyógyításban

FÉNYCSATORNA

ATYÁNK AJÁNDÉKA ÉS A KAPOTT KÉPEK A 2021. ÁPRILIS 30-i CSOPORTOS TÁVGYÓGYÍTÁSBAN!

A gyógyítási folyamat legvégén ATYÁNK mindenkit megöntözött az ÉLŐ VIZEK FORRÁSÁVAL.

DRÁGA ATYÁNK, mit lehet erről tudnunk?

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM!

Az Élő vizek Forrásával öntöztelek meg mindannyiótokat, akik részt vettek a Csoportos Távgyógyításban. Az ÉLŐ VIZEK FORRÁSA, akár a SZENTELTVÍZ, amelyet már Ti is elkészíthettek a Honlapon megadottak szerint, olyan energiával bír, hogy a FELISMERÉSETEK bekövetkeztéig távol tartja Tőletek a gonoszt, kivéve, ha a negatív lehúzó gondolataitokkal vissza nem állítjátok a számotokra nemkívánatos, félelemmel teli élethelyzeteket!

A TÁVGYÓGYÍTÁS ALATT KAPOTT KÉPEK

ATYÁNK ARANYSZANDÁLJA

Mi ennek a jelentősége?

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM!

A Távgyógyításban azért viseltem az említett ARANYSZANDÁLT, mivel az érettetek megtett lépéseim a LELKETEK korábbi és a jelenlegi HOZZÁM fűződő Aranyfonállal-ezüstszállal való kapcsolódásotok „ARANY KÖZÉPÚTJÁT” szimbolizálja, hogy a SZERETETEM FÉNYE, ÁLDÁSOM a bizalmatok mértékében árad ki mindannyiótokra, és várom, hogy folyamatosan MEGTEGYÉTEK a lépéseiteket JÉZUS Végtelen SZERETETÉBEN FELÉM, hogy ÜDVÖZÖLHESSETEK!

LELKEK MEGKÖTÖZÖTTSÉGE

Be volt kötözve sok kötéllel egy LÉLEK, csak a szeme látszott ki, a szemében fájdalom! ATYÁM mi a jelentősége a LÉLEK MEGKÖTÖZÖTTSÉGÉNEK és a szemében tükröződő FÁJDALOMNAK?

A Távgyógyításban, a gyógyítások alatt, azért láttattam a sok kötéllel megkötözött LELKET, hogy érzékeltessem: a jelenlegi MEGTÉVESZTETT állapototokban az „árnyék” befolyása, befolyásolása által a SZABAD AKARATOTOK GÚZSBA van kötve, és egy ERŐSZAKOS megkötözöttség által a LELKETEK az ELKÁRHOZÁS felé vezető útra lépett, ezért tükröződött fájdalom a LÉLEK SZEMÉBEN! A GÚZSBAKÖTÉS csak a SZÍVBŐL mondott IMA hatására fog feloldódni, melyben segít a SZENTELTVÍZ folyamatos alkalmazása 10 naponként! / A honlapon megadottak szerint minden TELIHOLDKOR lehet elkészíteni. /

JOBB IRÁNYBA NÉZŐ VALAKI, AKINEK A SZEME BE VAN KÖTVE … MINT JUSTITIÁNAK!

DRÁGA ATYÁM, MIT LEHET ERRŐL TUDNI?

Az igazságot DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM elfedik előttetek, mert a CÉL a LELKETEK MEGSZERZÉSE, KÁRHOZATBA TASZÍTÁSA, befolyásuk elmélyítése.
Csak a felismerésetek és ATYÁNK – JÉZUSHOZ való SZÍVBÉLI IMÁDKOZÁSOTOK, KÉRÉSETEK alapján tudok segíteni, mivel SZABAD AKARATOTOK van, hogy meglássátok azt az ármányt, melyet ellenetekre szőttek!

Végtelen Szeretettel: ATYÁTOK!

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei