Atyánk csodája

ATYÁNK – JÉZUS MINDENHATÓNK által „vezérelt” egyik Földi CSODA az Óriásmadár, amely a FÉNYMADÁR / Bejegyzések 2019. december 26./ Földi kivetülése!

Gigantikus Óriásmadár tűnt fel videón megörökítetten – több százezer madár által megalkotva, egy ír természetfotós által megörökítetten.

Az emberi egós gondolkodás azonnal a Természet véletlen csodájáról beszélt!(?)

Egónk a véges felfogóképessége miatt képtelen felfogni és értelmezni a látott, megörökített csodát, ezért a „véletlennek” tulajdonítja, mivel csak az anyagi világból meríti az ismeretét, a több dimenziós világot, ISTEN TEREMTŐ megnyilvánulásait elutasítja, azaz véletlennek értelmezi!

Földünkön nincsenek véletlenek, azaz, hogy „jókor volt a legjobb helyen” és a szerencsés véletlennek köszönhetően fotózta le e csodás eseményt az Ír természetfotós.  MINDENHATÓNK, ATYÁNK – JÉZUS mindenben ott van – benned is! Vedd észre a Jelenlétét mindenben: felkelő Nap, madarak éneke stb. Ő a LÉT a TEREMTŐNK, ne akard egód által semlegesíteni a Jelenlétét, inkább csodáld a Földi LÉT eléd táruló SZÉPSÉGÉT, és DICSŐÍTSD ATYÁNKAT a MINDENHATÓ TEREMTŐNKET!       Ez nem vallás, csak a LELKED felhívása a Földi LÉTED Szépségeire, amely minden pillanatban körbevesz!

Végtelen Szeretettel: Misi

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei