Távgyógyítás üzenet

FÉNYCSATORNA

DRÁGA MENNYEI ATYÁM; CSOPORTOS TÁVGYÓGYÍTÁSODNAK: 2023.01.31.21.00. van-e ÜZENETE?

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM!

A fenti CSOPORTOS TÁVGYÓGYÍTÁS alatt kerültem bármilyen képi megnyilvánulást, amellyel üzennék számotokra, avagy, ha mégis volt „KÉPETEK” azt nem TŐLEM kaptátok! Mindezt azért, mert amelyet sugallhattam, az igen kedvezőtlen helyzetet mutatott, mivel ez a kép az „árnyék” általi „bugyor” képei voltak, ahová jelenleg tartotok a kárhozat útján!

Tudom megdöbbentő TEREMTŐTÖKTŐL, ATYÁTOKTÓL ilyen üzenet Misi Lélekgyermekem útján, de a jelenlegi helyzetetek ezt tükrözi, mivel Szabad Akaratotok van és „felültetek” az „árnyéknak”, a hazugság fejedelme és csatlósai angyali színjátékának, elmétek manipulálásával és a befolyásolások által csak a „bugyor” képeit tudtam volna a számotokra felidézni!  

Szomorú, hogy az „árnyéknak” sikerült a megtévesztéseivel elhitetni, hogy nincs „bugyor” és annak a mentális világban ható csatlósai, mert az egyházam legfőbb képviselője sem cáfolta, amikor feltették ezen kérdést a számára! Babonaságnak és elvetendő dolognak tartja, és mindent Reám, ATYÁTOKRA testál, azaz ISTEN „HARAGJÁRA”!

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM ÁLDÁSOMAT, ha bárhonnan megvonom, amennyiben az egotok befolyásának engedve folyamatosan a könnyebbik utat választva bűnt-bűnre halmoztok, a LELKETEK sugallatait elutasítjátok a manipulált gondolataitok teremtő ereje miatt, és ezért nehézségeiteket ATYÁTOKNAK tulajdonítjátok, ezáltal teret engedtek az „árnyék” és csatlósai igen erőteljes és erőszakos Földi megnyilvánulásainak, amely nem a SZERETET nevében történik!   

ATYÁTOK a SZERETET HONÁBA vár valamennyiőtöket, mert mindannyian a SZERETETEM által LÉTEZHETTEK, de az „árnyék” megtévesztéseivel elérte az egotok útján, hogy lépten-nyomon a könnyebbik utat válasszátok az „ARANY KÖZÉPÚT” helyett, a LELKETEK ellenére! Ha történik világotokban bármi kedvezőtlen élethelyzet, tömeges eltávozások, akkor csak ATYÁTOK jár az eszetekben, mint kiváltó, holott a SZERETET JÉZUS útján történő Üdvözültséget kívánja veletek tudatni, hogy erről a megtévesztett, befolyásolt utatokról, a kárhozat útjáról, csak JÉZUS által tudtok megmenekülni, legyetek bárhol a Földön!

JÉZUS a SZÍVETEKBEN van és nem az egyházában, mivel az OLTÁRI SZENTSÉG az új „botrányos megnyilvánulásokban, eucharisztiában” már nem az Ő energiáit hordozza!

Ti jelenleg az „árnyék” csapdájában élitek az életeteket, mert ami történik azt az ÉLŐ ISTENNEK tulajdonítjátok, és nem az ellenfelemnek! Csak egy URAT szolgálhattok!

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM, ERŐMMEL, a SZERETET erejével egyik pillanatról a másikra megváltoztathatnám a sorsotokat, azonban az UNIVERZUM törvényét nem sértem meg, mert akkor az ÉLŐ ISTENETEKET nem mondhatnátok annak, AKI vagyok: a TEREMTŐTÖKNEK, az egyetlen biztos pontnak az életetekben! Amennyiben BŰNBÁNÓ IMÁVAL fordultok Felém, SZERETET ERŐM Bizalmatok mértékében MEGÓV, MEGVÉD benneteket, de csak akkor, ha SZÍVBŐL kéritek. „VELETEK MINDENT, de NÉLKÜLETEK SEMMIT”!

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM, ismerjétek fel a világi események által, hogy a Földi világotok nem a SZERETET ISTENÉT tükrözi! A Ti TEREMTŐTÖK csak arra vár, hogy SZÍVBŐL imádkozzatok Hozzá és ne KÉPMUTATÁSBÓL, mert ez a világ a képmutatók, a gyűlölködők, a MANNON ISTENÉNEK hódolók, az egotok világa, és nem a SZÍVETEK, a LELKETEK, a SZERETET VILÁGA!

SZÍVETEK, LELKETEK hangja azonnali ÓVÁST ad a számotokra, és amennyiben így cselekedtek, akkor az az ÜDVÖZÜLTSÉG, a SZERETET HONA nyitva áll előttetek, és a Mennyország képét tudom számotokra érzékeltetni, és nem a sötétséget, a kárhozat útját, ahová jelenleg a kísértések által, tartotok!

 

Végtelen Szeretettel ATYÁTOK, AKI minden LÉLEKGYERMEKÉT HAZAVÁR!

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei