Negatív entitások dimenziókapuja

FÉNYCSATORNA

FÖLDSUGÁRZÁSOK SEMLEGESÍTÉSÉNEK RADIESZTÉTA BEAVATÁS NÉLKÜLI VESZÉLYE!

Drága Atyám! A földsugárzások semlegesítését több évtizede végzem bioenergetikus RADIESZTÉTAKÉNT és kegyelmed általi adottságom által. Hálás szívvel köszönöm. A földsugárzások érzékelése során, az útmutatás alapján, bizonyos helyeken ilyen alakzatot, szimbólumot érzékeltem.

MI ENNEK A SZIMBÓLUMNAK a NEVE?

NEGATÍV ENTITÁSOK DIMENZIÓKAPUJA
/Az „árnyék” biztosítja az energiáját./

Az említett szimbólum bármilyen másolata semlegesített, le van zárva, csak a szemléltetést szolgálja, hatástalan!

HOL FORDUL ELŐ EZ a SZIMBÓLUM?

Ez a szimbólum azokon a helyeken fordul elő, ahol az „Árnyék” kialakított ilyen kaput, kapukat, illetve ha nem Atyánk kegyelméből beavatott RADIESZTÉTA közreműködésével kérték a semlegesítést, hanem olyan személy(ek) által, aki vagy akik irigységből ajánlják fel, hogy Ők is tudnak a földsugárzások semlegesítésében közreműködni, és közlik, hogy az Égiek hozzájárultak a semlegesítéshez. / Az engedély nélküli semlegesítés és annak következménye nem a SZERETET ISTENÉTŐL, illetve angyalaitól való. / Az „Árnyék” által negatív entitások működtetik a dimenziókaput, és folyamatosan jelen vannak az adott helyen, lakásokban a negatív energiájukkal.

MIT OKOZ, MIRŐL LEHET ÉSZREVENNI A FENTI ÉRZÉKELT SZIMBÓLUM NEGATÍV HATÁSÁT AZ ADOTT LAKÁSOKBAN AZ OTT TARTÓZKODÓKRA, AHOL NEM BEAVATOTT KÉRTE A SEMLEGESÍTÉST?

Az adott lakásban, ahol a negatív entitások dimenziókapuja működik, folyamatos az ott tartózkodókra a hatásuk, befolyásuk alatt vannak a negatív energiáknak. Ezeket az energiákat, azoknak befolyását úgy lehet érzékelni, hogy az adott helyen tartózkodóknál folyamatos a bizonytalanság, a félelem minden formája, legyen ez álom, vagy egyéb fizikai érzetek. Folyamatos a fáradtság, rossz közérzet, -hangulat, veszekedések, meg nem értések. Bármilyen betegségből csak huzamos idő után tudnak felépülni. Feszültség, idegesség jellemzi a napjaikat, megnyugvás nélkül.  /Csak a lakáson kívül tartózkodás hoz számukra átmeneti nyugalmat./ Megnövekedett gyógyszerfogyasztás, tartós javulás nélkül.

ELTÁVOLÍTÁSA, SEMLEGESÍTÉSE MIKOR LEHETSÉGES EZEN NEGATÍV ENTITÁSOK DIMENZIÓKAPUJÁNAK?

Mivel szabad akaratukból, nem beavatott személytől kérték a földsugárzások semlegesítését, ezért csak akkor lehet segíteni /semlegesíteni a kialakult helyzetet/, ha ezt kérik, mivel a LELKÜK, a SZÍVÜK helyett az egójukra, az eszükre hallgattak!

HA VALAKI DRÁGA ATYÁNK BEAVATÁSA, ENGEDÉLYE, KEGYELME NÉLKÜL FOLYAMODIK ÉS VÁLLAL SEMLEGESÍTÉST, ENNEK MILYEN KÖVETKEZMÉNYE VAN AZOKRA NÉZVE, AKIKET MEGTÉVESZTETT AZZAL, HOGY Ő IS TUD FÖLDSUGÁRZÁSOK SEMLEGESÍTÉSÉBEN KÖZREMŰKÖDNI?

A végidőkben – mivel felgyorsult az idő –, az ilyen személy, aki irigységből, önteltségből, büszkeségből folyamodott, folyamodik a beavatás /RADIESZTÉTA/ adottsága nélkül földsugárzások semlegesítéséhez, súlyos karmikus következményeket vonzott be több életre kihatóan. Mindezt azért, mivel / LELKEKET/ embereket megtévesztő módon, angyali behízelgéssel – de az „árnyék” befolyása miatt ordasként –, megfosztotta a fejlődés lehetőségétől, és a kérő Lélek HOZZÁTARTOZÓIRA is kiható módon, nagyon kellemetlen befolyásokat, a fejlődésüket megrekesztő, félelmekkel, betegségekkel teli állapotot eredményez, eredményezhet. A beavatás nélküli közreműködés /az „árnyék” befolyása által/, visszahat az ezt végzőre, amely egyre agresszívebb fellépésekben és túlzott anyagias szemléletben nyilvánul meg.

Végtelen Szeretettel: Misi

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei