Lelkedhez

A „Facebookon, a Twitteren, a Messengeren” ahogy kommunikálsz, ahogy alkalmazod, használod, ITT a LELKEDHEZ kívánok szólni. Ha eddig eljutottál, ne hagyd abba az üzenet olvasását. MINDEZ ÉRTED van, a LELKEDÉRT, amelyet eddig talán csak a Lelkiismereted útján tapasztaltál, de most eljött az ideje a bővebb ismeretednek, és ezt tanfolyam nélkül ha el kívánod sajátítani, ezúton a saját érdekedben, figyelmesen és visszatérőleg olvasd a honlapon megjelent írásokat!!!

A „KÍSÉRTÉS AZ, AMINEK A LEGNEHEZEBB ELLENÁLLNI”!

Az első kísértés most ez, hogy ne olvasd tovább, ez a könnyebbik út, mert a kísértés mindig a könnyebbik út! Ez az egód útja!!!

Szabad akaratod van, az EGYETLEN, az IGAZI ÉLŐ ISTEN megadta a számodra a szabad akaratot, és ez nem vallás, csak figyelemfelkeltés. Az életed itt a Földön a TEST a LÉLEK és a SZELLEMRŐL szól, ha tudomást veszel róla, ha nem!!! Ezt hívjuk teljes körűnek, azaz holisztikusnak.

Ha csak a TESTED választod az egód útján, mert szabad akaratod van, akkor csak a Földi dolgokkal foglalkozol, a MULANDÓSÁGGAL.

Ugyanakkor, ha tudatosan rádöbbensz, hogy az életed nem csak a talmi/hamis/örömök hajszolása – „fanta, buli, szórakozás” -, s az élet több, mint amit a Földi világ nyújt, akkor a LELKED tudatosan elkezd tanítani, tanulni. Rádöbbensz, hogy a LELKED választotta ezt a testet, hogy férfiként és nőként, vagy hogy mely családba szülessél le, hogy megtapasztald mindazt, amit megírtál magadnak: életút, életcél, életfeladat.

Ha tudatosan felvállalod, hogy a Földön uralkodó Árnyék ellenében – nem nevesítem meg, te sem tedd (!), mert ahogy az angyali világ, úgy ő is azonnal megjelenik szellemi, mentális szinten, és befolyásolólag hat a gondolataidra, megtévesztően, báránybőrben, de ordasként – a FÉNYT választod, és a LELKED, a SZELLEM, az ÉLŐ ISTEN, az ATYASZELLEM felé fordul, akkor kitárul előtted a Lelked sokszínűsége, az Öröklét lehetősége.

Felismered, hogy te is az ATYA TEREMTMÉNYE VAGY! Földanya a megtapasztalás bolygója, mely már annyiszor adott „otthont” a Lelkednek a korábbi megtestesüléseidben, hogy tanulj itt a Földön, és tudatosan fejleszd a Lelked, az ismereteid. A döntés a tiéd, hogy a talmi/hamis/csillogásokat, örömöket választod a Földön, a látható világ mulandóságát, a láthatatlan Örökkévaló, a Lelked a Menny birodalma helyett.

A végidőkben nem maradhatsz semleges, döntened kell: FÉNY vagy ÁRNYÉK!!!

Tanfolyam nélkül, a saját TEMPÓDBAN olvashatod, tanulhatsz a honlapon közreadottakból, és a LELKEDRE hangolódva, amely a szívedben van, ellenőrizd folyamatosan, hogy az olvasottak, az új ismeretek a LELKEDÉRT vannak, vagy csak egy elszállt egónak – amely egó az elmédben van az „ömlengései”!

A döntés a tiéd: vagy az egód hárítása, magyarázkodása, hogy valamit tegyél, vagy ne tegyél, vagy a LELKED sugallata, „gyümölcse”, amely lehet, hogy a nehezebb út, de a „gyümölcse” kibontakozik előtted: egy csodálatos világ, a LELKED világa. Ebben a világban tudatosul benned, hogy minden itt a Földön és az Univerzumban Atyánk teremtménye, amely a Lelked fejlődését szolgálja, és amelyért Hálát mondhatunk minduntalan a dicsőséges TEREMTŐNKNEK.

A döntés a tiéd Drága Lélek, de ne feledd: ha az egód által befolyásoltan a könnyebb utat választod, az nem vezet sehová! Elpazaroltad a Földi Léted során Lelked fejlődését! A Lelked fejlődését szolgáló energiákat, melyet Atyánktól, az ÉLŐ ISTENTŐL mindennap megkapsz a Lelked fejlődése érdekében, ezt hívjuk a lelkünk sugallatának, megérzésének, melyeket, ha megcselekszel, akkor növeled önbizalmad, magabiztosságod! Amennyiben az egód gerjesztette gondolataidnak adsz teret és annak a megvalósításán munkálkodsz, akkor a Lelked fejlődésére kapott energiával „visszaélsz, és ezzel mintegy önkiszolgálod” magad az ÁRNYÉKNAK, és ezzel a nem fejlődéssel őt szolgálod – az Atyánktól kapott energiával –, az Árnyékot táplálod!!! És ez a döntésed FELELŐSSÉGGEL jár, amellyel

a Lelked által, JÉZUS KRISZTUS előtt szembesülni fogsz a végidőkben.

Lényed középpontjában, a szívedben JÉZUS a döntésedre vár, Ő mindig fogja a kezedet, nem hagy el, veled van ígérete szerint a Világ Végezetéig! „Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”. És még csak kéréssel sem illeted, pedig Üzente: „Kérjetek és adatik nektek”, mert Isten minden lélekgyermekéről gondoskodik Isteni gondviselése által, de mindent kérni kell! Tisztelettel és alázattal.

„JÉZUS SEGÍTS!” Hála – Hála – Hála és köszönettel!

JÉZUSNAK elég csak ennyit mondani, gondolni. Ő segít magyarázkodás nélkül is, mert mindent tud rólad, csak kérd: „JÉZUS SEGÍTS!” És ez nem vallás, csak a Lelked, a szíved sugallata. Add át terheid a VILÁG MEGVÁLTÓJÁNAK, aki az ősbűneinktől megváltott valamennyiünket a múlt, a jelen és a jövő emberét, mindannyiunkat. Az ember JÉZUS az áldozatával a Földön egy felfoghatatlanul nagy szeretetművet vitt végbe, ami még a túlvilágon is képes hatni: a Megváltás Művének kegyelmeihez hozzájuttatta a mélység Lelkeit is. Drága JÉZUS bűntelen testében maga az Atyaszellem, a legfőbb ÖRÖK SZERETET manifesztálódott, testesült meg, a Legfőbb, a Lét, az ATYAISTEN, a gyermekeiért, a Lelkünkért, hogy Jézus Megváltó szeretete, áldozata által bűneink eltöröltessenek, és ez által üdvözölhessünk. A Föld bűnfertőjében a legkeserűbb szenvedést vette magára a legfőbb SZERETET, mert a SZERETETE akkora irántunk, hogy a vétkeinkért nem szégyenlette a keresztet hordozni vétkeink miatt, hogy mi is kinyilváníthassuk a szeretetünket iránta. /A Bibliából ezt a részt kivették (?) /

Drága Lélek!

A DÖNTÉS a tiéd: a „könnyebb”, a mulandó anyagi világ, vagy a nehezebb Örökkévaló világ”! Semleges nem lehetsz. Ha nem döntöttél, akkor is döntöttél, de nem az ÖRÖKLÉT mellett!!!

2019.07.08.

Végtelen Szeretettel: Misi

 

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei