Ima a beoltottaknak

FÉNYCSATORNA

/A SZÍVEDRE koncentrálva mondd, HITTEL!/

DRÁGA ATYÁM-JÉZUS!

Szeretett LÉLEKGYERMEKED a SZABAD AKARATOMAT befolyásolóan, megtévesztés útján engedtem a Földi kísértésnek, és beoltattam magam.

Amely kezdetben következmények nélkülinek tűnt, idővel egyre inkább számomra megmagyarázhatatlan viselkedésekben, élethelyzetekben nyilvánult meg; így testi tünetekben, gyengeségben, éhségérzetben, türelmetlenségben, fáradékonyságban, félelemérzetben és adott esetben agresszív megnyilvánulásokban! Immunrendszerem legyengült és így védtelen lettem a hormonrendszeremre, a vérkeringésemre /agy, szív/, életerőmre ható behatásokkal szemben.

DRÁGA ATYÁM-JÉZUS, Mindenhatóságodnál fogva KÉRLEK, segíts, hogy semlegesítődjenek mindazok a számomra ártalmas hatások, amelyek az oltás vagy oltások következtében kialakultak, és az IMMUNRENDSZEREM a LELKEM irányításával töltse be azt a szerepét, hogy a fizikai testem újra egészségesen „működhessen”!

Az IMA érvényes visszavonásig, úgy fizikai, mint mentális szinten, az idő minden kiterjedésében.

DRÁGA ATYÁM-JÉZUS!

Szerető LÉLEKGYERMEKED HÁLÁS SZÍVVEL köszönöm a segítségedet, hogy a segítségeddel újra az „ARANY KÖZÉPUTAT” járhatom a SZÍVEM által!

Végtelen Szeretettel: ATYÁD!

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei