Hangolódj a SZÍVEDRE és ne az eszedre!

Az ÉLŐ ISTEN hív téged! Ez nem vallás. Ebben a hívásban benne van az ATYA teljes irgalma és minden kegyelme! A FÖLDI LÉTÜNK a LELKÜNKRŐL SZÓL!

Most még dönthetsz: az anyagi világ talmi öröme és csillogása, mulandósága, vagy az ÖRÖKLÉT! A Földi világ az emberi kapzsiság miatt felgyorsította a végidő bekövetkeztét, önpusztító folyamatát. A végidőben pedig számot kell adnod JÉZUS előtt – ezt hívjuk, feltámadásnak –, hogy a LELKED az Atyánktól naponta kapott energiát a Földi Létedben a lelked fejlődésére fordítottad, avagy az egód által önkiszolgáltattad magad a Földi világ befolyásolójának, és az Atyánktól kapott energiával folyamatosan „tápláltad, táplálod”!  Semlegesnek nem tudsz maradni: ha nem döntöttél, akkor is döntöttél, de nem a LELKED mellett. Atyánk szabad akaratot adott a számodra, mindannyiónknak, hogy meghozd a döntésed, meghozzuk a döntésünket!

A Földi világ befolyásolója bekebelez – „az árnyék” –, ha a LELKED szavát, sugallatát nem vállalod fel. Angyalként, emberi színjátékot folytat, hogy megnyerjen az eszed – egód – által, de báránybőrbe bújt ordasként, mert szüksége van az energiádra a LELKED energiájára, melyet Atyánktól kapsz nap mint nap, hogy LELKED útját járd, ne az egódét!

JÉZUS hív téged! Egy vitt bukásba és egy válthat meg téged. És ez JÉZUS!

/JÉZUS KRISZTUS MEGVÁLTÓNK KERESZTHALÁLA – FÉNYMADÁR – REMÉNY – FÉNYKERESZT az ÉGEN, bejegyzésekben erről bővebben kapsz ismeretet!/

Ahogy a LELKED Földi útját járod, felismerheted, hogy a Földi Lét nemcsak az egódról szól, aki mindenben győzni akar és ISTENT az ÉLŐ ISTENT nem ismeri el, hanem a LELKEDRŐL és mindarról, amit a Földi testedben, jelen életedben a LELKED fejlődése érdekében megtehetsz! De az egód csak a LELKED által létezhet ebben a testben és a szabad akaratod által, hogy az eddigi életedben a”külső” szóra – anyagi világ – hallgattál, avagy a BELSŐ hangodra, a szíved LELKED sugallatára, megérzésére!

Drága Lélektársaim NE FÉLJETEK, csak az elme fél az ismeretlentől! Az elme szereti a biztonságot, az állandóságot, erre törekszik, ezért a múlthoz ragaszkodik. A probléma az, hogy ezzel kergeti az embert a boldogtalanság felé, mivel a világ a folyamatos változásról szól. Ezért van annyi emberben diszharmónia, mert csupán az elméje, egója szerint éli az életét. Az ELMÉNK azért van, hogy ebben a fizikai világban segítsen eligazodni, technikai tudásra alkalmas csupán. A mély spirituális igazságokat nem képes befogadni, ezért nyíljatok meg ATYÁNK – JÉZUS felé, hogy a SZÍV, a LÉLEK szava legyen a döntő! A Földi világban jelenleg az elme, az ego szava a döntő 92%-ban és csak 8%-ban a LÉLEKÉ. Ezért tartunk ott, ahol tartunk! Az egónak szükséglete, hogy félelemben tartson bennünket, mert ebből kap energiát, a folyamatos kétségünkből, az aggodalmunkból, mert az életünkben elutasítjuk az ÉLŐ ISTEN létezését, és azt hogy, a Földi Létünk a LELKÜNKRŐL, a megtapasztalásról, a LELKÜNK fejlődéséről szól! 

A szabad akaratod által dönthetsz, hogy kit követsz: a talmi csillogást, a Földi anyagi világot, a mulandót, a pusztulást, a LELKED elrablóját és fogva tartóját, vagy a LELKED örökkévalóságát jelentő láthatatlan világot!

Tudatosan dönthetsz a szabad akaratod által. A döntés a tiéd, és annak a következménye is!

Ha a döntéseid következetesen az egód mellett szóltak az életed folyamán és a Lelked érzését, sugallatát elnyomtad, akkor az ÖRÖKLÉT lehetőségét a végidőben elodáztad! A LELKED ekkor újból megkezdheti a végtelen menetelését az ásvány, a növény, az állati és végül az emberi megtestesülésekben a teremtés művein keresztül, hogy a LÉLEK újból kiérlelődhessen szabad akarata által, hogy döntsön FÉNY: vagy „árnyék”, amelyet jelen esetben MÁR ELÉRTÉL, csak JÉZUS a döntésedre vár!

Az ÉLŐ ISTEN országa a Földi Létben az, hogy HITTEL keresd JÉZUST, AKI HÍV TÉGED, és azt mondja neked: JÖJJ, KÖVESS ENGEM!

ÉS TE? Elindulsz, hogy kövesd JÉZUST?

Végtelen: Szeretettel Misi
2020. január 15.

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei