Drága Istenanyánk, Szűz Mária!

FÉNYCSATORNA

DRÁGA ISTENANYÁNK, SZŰZ MÁRIA!

Az olaszországi TREVIGNANÓT hónapok óta lázban tartja egy SZŰZ MÁRIA-szobor, amelyet egy nő látott véresen könnyezni, s melyet szomorú, de disznóvérnek tituláltak! Ferenc pápa nyilatkozta, hogy „Vannak olyan képek a Szűzanyáról, amelyek valóságosak, de a Szűzanya soha nem hívta fel a figyelmet magára”! Ez azért is érdekes, mert a Fatimai jelenésekben, melyeket azok megtörténtekor hazugságoknak igyekeztek beállítani, SZŰZANYA igencsak felhívta magára a figyelmet az üzeneteiben, majd az előre beharangozott csodákban, melynek több tízezer ember volt a szemtanúja, de ennek ellenére optikai csalódásnak igyekeztek beállítani, hogy a nap „táncolni kezdett az égben”! Független, hogy esett az eső, de erre az időpontra kitisztult az ég és látható volt a Nap, és ott, ahol a megadott időpontban a horizont bizonyos pontján volt, és nem ellenkezőleg, ahol nem lett volna látható a felhők miatt! 

A Fatimai titkok továbbra is rejtélyek, mivel úgy tűnik, hogy a Vatikán továbbra is titkolja a harmadik üzenetet!

DRÁGA ISTENANYÁNK csodáit, Ferenc pápa úgy tűnik, hogy a csodák valóságosságát törekszik semmissé tenni, bár arra igencsak ügyel, hogy hírt adjanak arról, hogy imádkozik SZŰZ MÁRIÁHOZ a Vatikánt elhagyva a külföldi útjai előtt, így e közelmúltban Lisszabonban a Világ ifjúsági találkozón, valamint Fatimában tett látogatásával kapcsolatban is!

Drága ISTENANYÁNK SZŰZ MÁRIA, Ferenc pápának egyre nyilvánvalóbbá válik az alig leplezett szándéka a különböző útjai, beszédei, nyilatkozatai alapján, hogy Ferenc pápa egyre nyíltabban tereli a még katolikusnak mondható híveket, így legfőképpen a fiatalokat egy hamis világvallás felé a „lopakodó” Chrislam testvériség szellemében, amely feltehetően ez év novemberében az Addis-Ababában megtartandó vallási vezetők találkozóján fog nyilvánvalóvá válni!

DRÁGA ISTENANYÁNK SZŰZ MÁRIA van-e üzeneted a Vatikán államfőjéhez, akit a katolikus egyház fejének tartanak az álságos megnyilvánulásaihoz?

Tervezed-e, hogy üzeneted által beavatsz a 3-ik Fatimai titok teljes terjedelmébe, amelyet a Vatikán ködösít és kerüli, hogy az emberek megismerhessék az akkori üzenetek valóságát?

Tisztelettel, Szerető Lélekgyermeked Misi, aki Szabad Akaratomból tettem fel a fenti kérdéseket!

ISTENANYÁNK, SZŰZ MÁRIA ÜZENETE!

Drága Lélekgyermekem, Ferenc pápa!

ISTENANYÁD vagyok SZŰZ MÁRIA, akihez a közelmúltban Nagyboldogasszony Ünnepén törekedtél megemlékezni RÓLAM imádságod által, de imádságod elhamvadt, mielőtt HOZZÁM elért volna, mivel a SZÍVEDBEN továbbra sem JÉZUS van, csak hivatkozol rá, és ISTENSÉGÉNEK eme csodálatos lehetőségét, hogy valóban Magához emelt a Mennybe, kételkedésed felemésztette!

Az anyagi világ alsó szintjén van földi testi rezgésed, melyet csak kevesen tudnak érzékelni, de a tettek, nyilatkozatok árulkodóak mindenkinél, ezért az imáid, mivel nem SZÍVBŐL, hanem kötelességből valóak, így számomra nem más, mint egy egos elme megnyilvánulása, melyet ATYÁNK-JÉZUS sem tud a helyén kezelni, mivel csak a SZÍVBŐL mondott imák hatékonyak ATYÁNK-JÉZUS KEGYELMI-ÁLDÁSAIRA!

Szomorú, hogy így volt szükséges kezdenem üzenetem, mivel teljesen átadtad magad a Földi, anyagi világ hatalmának, így a LELKED igen erőteljes mentális gyógyulást- gyógyítást kíván, hogy megszabadulj a Földi hatalom árnyékától, és a SZÍVBŐL jövő LÉLEKTELI imáid akkor meghallgatásra találnak, és ATYÁNK-JÉZUS által is teljesülhetnek!

Jelenleg csak a másik úrnál találsz meghallgatásra, ugyanakkor felkentként csak egy urat szolgálhatnál(?)!

Drága Lélekgyermekem, Ferenc pápa, üzenem a számodra, hogy a változás minden LÉLEKGYERMEKEMNEK megadatik, független, hogy mit követett el a Földön, aki bűneit SZÍVBŐL megbánja és rátér a változás útjára. Így a TREVIGNANÓ-i Lélekgyermekemnek is, aki valóban megtapasztalta és még többen is a képmásomat tükröző szobor arcán a véres könnyeket, amelyeket disznóvérnek sugalltatok!

Drága Ferenc pápa, Lélekgyermekem, nyilatkoztad, hogy „Vannak olyan képek SZŰZANYÁRÓL, amelyek valóságosak, de a SZŰZANYA soha nem hívta fel a figyelmet magára”!

A Fatimai jelenéseket az ártatlan tisztaszívű pásztorgyermekek mindhárman az akkori FIGYELEMFELKELTÉSEIMET közölték, melyeket megpróbáltak visszavonatni velük, de a látomásokon túlmenően nem tudtak mást mondani, mint az ÉLŐ ISTENI IGAZSÁGOT!

A Fatimai jelenések, amelyek ATYÁNK-JÉZUS KEGYELMÉBŐL, ÁLDÁSÁVAL történtek, mivel az ATYÁNK TEREMTETTE UNIVERZUM ATYÁNK MINDENHATÓSÁGÁNÁL fogva a TEREMTŐ ereje által valóban érzékelhető volt a Nappal kapcsolatos csoda, melyet megpróbáltak optikai csalódásnak feltüntetni a hazugság fejedelmének befolyása által! A Fatimában mondott SZÍV nélküli imád ezért viszonzás nélkül maradt!

Drága Ferenc pápa Lélekgyermekem, mivel a Nagyboldogasszony Ünnepére való „megemlékezéseddel” kezdtem üzenetem, folytatom azzal, hogy 2024 Nagyboldogasszony Ünnepe előtt Misi Lélekgyermekem útján közreadom a harmadik Fatimai titok valóságát, ahogy annak idején ez közöltem, és amelyet a Vatikán, még mindig ködösít!

Drága Ferenc pápa Lélekgyermekem, jelenleg a Vatikán a katolikus egyház fejeként szakítottál a JÉZUSI hagyományokkal és folytatod 2021-ben Budapesten az Eucharisztikus világtalálkozón az általad celebrált zárómisén nyilvánvalóvá tett és meghirdetett „botrányos újdonságok” közlését, s szomorú, hogy már a hamis világvallás a Chrislam „lopakodó” szószólója lettél, szakítva fogadalmaddal, és 2023 novemberében Addis-Ababában a vallási vezetők találkozóján már nyíltan színt is fogsz vallani!

Drága Ferenc pápa, Lélekgyermekem!

ATYÁNK-JÉZUS minden LÉLEKGYERMEKÉT Szabad Akaratából hazavár az ÖRÖKLÉTBE, a SZERETET HONÁBA, így számodra is adva van a SZÍVBŐL mondott Bűnbánó ima általi / bárki is legyen az a Földi titulusától függetlenül / a visszatérésed, mert ez az út a fennkölt titulusod és a kenetteljes nyilatkozataid ellenére nem a LELKED, hanem a befolyásolt, manipulált egodnak az útja, amely a kárhozatba vezet, bár ezt szintén tagadod!

Bízom benned, hogy a LELKED érdekében a számodra is ÜDVÖZÍTŐ utat választod és a követőid valóban megtapasztalják, hogy JÉZUS Földi helytartója ATYÁNK előtt felvállalt útját teljesíti, és az imákat. pl. az eredeti Mi Atyánk imát SZÍVBŐL napi szinten imádkozod, ahogy mondtad „papagáj kórus” módjára, és ekkor a SZÍVBÉLI ismétlések által dúsul az imád ereje, – mely ismétléseket jelenleg tagadsz és nem teszel -, és a folyamatos cselekvésed által ATYÁNK-JÉZUS kegyelmi áldása így kiterjedhet mindazon élethelyzetekre, amelyet imáidban kérsz!

ATYÁNK-JÉZUS az ismételt SZÍVBÉLI imákban a kitartásodra, az alázatos SZERETETTELI megnyilvánulásokra „kíváncsi”, és nem arra, hogy kötelességből hogyan „darálsz” le egy imát, SZÍV nélkül!

Jelenleg nem azt az urat szolgálod, amelyre fogadalmat tettél!

Elárulom, hogy a SZÍVBŐL mondott, SZÍVBŐL ismételt imáknak hatalmas ereje és hangzása van, mert a rezgésszinted az anyagi világból a spirituális szintre emelkedik, és ez nem az általad mondott- emlegetett egyhangú, monotenitás!

A SZÍVBŐL mondott HOZZÁM intézett imáidnak hamarabb meglesz számodra a pozitív hatása, mint gondolnád, s amelyet jelentősen fokozhatsz a magas rezgést képviselő és azt 10 napig megtartó eredeti JÉZUS KRISZTUSI-OLTÁRI SZENTSÉG visszaállításával, és a SZENTELTVÍZ áldásával!

Jelenleg a fentiek ATYÁNK-JÉZUS áldása nélküliek, és vonatkozik reájuk ATYÁNK-JÉZUS korábbi áldás megvonása, melyet a közöltek szerint lehet a felszentelt papoknak visszakapnia!

Végtelen Szeretettel ISTENANYÁD, SZŰZ MÁRIA!

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei