Az 5G-s hálózat veszélyeiről

FÉNYCSATORNA

DRÁGA ATYÁM! Az 5G mobilos internethálózat a nagyobb adatátvitel mellett, miben jelent veszélyt az alkalmazókra, vagy jelent-e veszélyt?

Az 5G-s, mobilos internetes adatátvitel olyan frekvenciatartományban működik, amely az amúgy is alacsony szintű /alacsony testi rezgésű/ alkalmazóknál egy labilis, érzelemszegény állapotot teremt, amely erre alkalmas rendezvényeken – tömegrendezvény – rövid időn belül agresszív állapotba megy át, és a /Földet folyamatosan érő „árnyék”/ befolyásoltság okán a LÉLEK ellenére ható állapotot, állapotokat eredményez. Igen, káros az idegműködésre!

IGEN SZÜKSÉGES a VÉDELEM az ALÁBBI IMA VONATKOZÁSÁBAN /napi szinten, amikor alkalmazod a mobilod, a Szívedre koncentrálva mondd/:

DRÁGA ATYÁM – JÉZUS! Kérlek, segítsd LÉLEKGYERMEKEDET, hogy az 5G-s mobilos internet hálózat számomra káros hatásától-hatásaitól védelmezzél engem, a számomra lehető legmegfelelőbb módon. Az IMA érvényes visszavonásig, úgy fizikai, mint mentális szinten, az idő minden kiterjedésében. Drága Atyám – Jézus, Hálás a Szívem a segítségedért. Hála - Hála – Hála és Köszönöm!

Végtelen Szeretettel: Misi

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei