A távgyógyítás folyamatának érzékeléséről

FÉNYCSATORNA

Drága Gyermekeim!

A Föld nevű bolygó, jelen esetben a LELKI fejlődésed megtapasztalás bolygója, olyan életteret ad a számukra, amelyben ki-ki megélheti a maga spirituális szintjeit. A mostani TÁVGYÓGYÍTÁSBAN kezdők, haladók, igen fejlett LÉLEK szinten lévők egyaránt részt vettek.

Minden, amit a távgyógyítás ideje alatt képekben, sugallatokban, érzésekben megkaphattatok összefüggésben van az adott gyermekem LELKI fejlődésével, rezgésszintjével. A rezgésszintetek, amelyben minél nagyobb a SZERETET, a LÉLEK és a TESTI rezgésetek, ezek adják a Lélekérzéseiteket, hogy megéljétek az adott folyamat LELKI KÉPEIT. Ez gyermekeimként változik, mivel van olyan gyermekem, aki már előző életeiben is a harmadik szem látásmódját fejlesztette, és ez az adottság tükröződik a megélt és a kapott képekben is.

De minden esetben figyeljetek önmagatokra, folyamatosan ellenőrizzétek, hogy a rezgésszinteteket tartsátok meg. A harmadik szemmel való látásmódban kaphattok képeket, és ha a rezgésszintetek lehúzó gondolataitok által „leesik”, így olyan lehetőség adódik az „árnyék” és az egód számára, ahol Én ATYÁTOK nem fogok megnyilvánulni. Mert a ti feladatotok, hogy ügyeljetek a gondolataitok tisztaságára, és hogy ne szálljatok el magatoktól az egótok által.

Amennyiben folyamatosan megcselekszitek mindazon segítségformákat, amely által a rezgésszinteteket magas szinten tartjátok, úgy a spirituális ego és az „árnyék” nem tud beférkőzni a kettőnk kapcsolatába és ott ÉN, ATYÁTOK folyamatosan megnyilvánulok.

Tehát ki-ki a magatok rezgésszintjén kaptátok az élményeket, amelyekben a TÁVGYÓGYÍTÁS során részesültetek, és ez a kapott gyógyítás értékéből semmit sem von le. Ha a LELKED csodálatos érzését kívánod emelni, akkor minden lehetőség a rendelkezésedre áll, hogy emeld a rezgésszintedet és csodálatos harmadik szemmel való látásmódotok is tükrözi az angyali világ csodáit, ego mentesen!!!

Végtelen Szeretettel: Atyátok

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei