2024.04.30-i CSOPORTOS TÁVGYÓGYÍTÁS képei.

FÉNYCSATORNA

Első kép: JÉZUS vállán keresztel jár az emberek között, felülről láttatta magát, majd a szenvedő arcát felfelé fordította.

Drága LÉLEKGYERMEKEIM! A Távgyógyítás alatt JÉZUS KRISZTUSRÓL látott kép, vállán a kereszttel szomorú, de jelenleg sokkal rosszabb a helyzet, mint kétezer évvel ezelőtt.

Az emberek elfordultak JÉZUSTÓL és a keresztet újból a vállára kellett vennie a szenvedés útján!

Az emberek nem értik a MEGVÁLTÁST, hogy miért is történt a múlt a jelen és a jövő LELKEIÉRT a SZERETET áldozatát JÉZUS KRISZTUSNAK, mivel a Vatikán ezt eltitkolta előttük, hogy valójában miért is szenvedett hatalmas SZERETETÉBEN a LELKEKÉRT! JÉZUS KRISZTUS az ŐSBŰNTŐL (bukott angyalok, akik fellázadtak ATYÁNK ellen az „árnyék” által), mérhetetlen testi-lelki szenvedése útján (a szöges korbács ütések miatt, kilátszottak a bordái) és engedte magát keresztre feszíteni, hogy a bűnös lelkek a MEGVÁLTÁSUK által a LELKEK, újból ATYÁNK elé járulhassanak bűntelen, mivel bűnös LELKEK nem járulhattak a SZERETET ISTENE, ATYÁNK elé!

Az arcát azért fordította az ég felé MINDENHATÓ ATYÁNK felé, hogy jelezze, hogy az emberek az „árnyék” által megtévesztett emberek csak kevesen fogják fel és tudják, hogy miért is szenvedett érettük!

Megvetést, érzéketlenséget tapasztal az emberek részéről JÉZUS KRISZTUS, akik azonban döbbenten meg fognak változni, hogy miért is hagyták magukat megtéveszteni az „árnyék” és csatlósai által mentálisan és mindez mélységes kihatással lesz a tévtanítókra, akik JÉZUS KRISZTUST nélkülözve butítják a tömegeket!

Második kép: Templom, benne sok ember és felettük végig húzódva egy kereszt!

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM!

A templomban lévő sok ember már az új isten (az antikrisztus, jelenleg még csak mentálisan) miatt keresik fel a templomokat, megtévesztetten! A papok ugyan JÉZUSRÓL, egoból papolnak, de a szívük már JÉZUS KRISZTUS nélküli, mert JÉZUS az OLTÁRI SZENTSÉG megcsorbításával már nincs jelen a Szentségekben!

Az emberek felett végig húzódó kereszt ugyan utal JÉZUSRA, de már nem szemmagasságban a SZENTSÉGES JELENLÉTÉBEN, hanem az emberek feje fölött és a keresztem már nincs rajta JÉZUS KRISZTUS, mivel levették a keresztről! (az „árnyék” JÉZUS SZERETET MEGVÁLTÁSA miatt, még a látványától is irtózik a kereszten látható JÉZUS SZERETETÉTŐL, ezért elérte a mentálisan befolyásolt tanítók által, hogy még meg is magyarázzák, hogy JÉZUS miért ne legyen rajta a kereszten!)

Mivel a KEGYELEM ideje még tart, ezért JÉZUS KRISZTUS reménykedve várakozik az emberek feje fölött, hogy Megtérjenek és Bűnbánatot gyakoroljanak az Üdvözültségükhöz, hogy bíróként ne így kelljen megítélnie az eltérített, megtévesztett LELKEKET, akik jelenleg még özönlenek a kárhozatba elbutult, bódult állapotban az „árnyék” és csatlósai kísértései, elméjük manipulálása miatt!

Drága Lélektestvéreim! A következő, egy ISTENT kitartóan kereső Lélektársunk az ÉLŐ ISTEN IGAZSÁGÁBAN kapott látomása szintén ide kívánkozik, ezért megosztom veletek a CSOPORTOS TÁVGYÓGYÍTÁS alatt kapott képeit!

2024.április 30-i távgyógyítás tapasztalat . A kezdet az Égiek és Isten Jézus Szűz anyácska a SZERETETÜK mindannyiunkra RÁ öntése . ( ezzel kifejezve örömüket bennünk ) … Aztán bumm valahogy sötét lett és látni ahogy a földön a SZÉLES ÚTON emberek tömege szó szerint ( vágtatva ) tele düh gyűlölet és ( támadó ) erővel erőszakkal nagy léptekkel mennek harcolni. ( számomra nem volt egyértemű hogy mi ellen harcolnak . Az ember csoport tömege : 30-évtől feletti és minden forma ( rock stílusú külső ) ki se lát se hal . Majd fentről érkezik a hang ( ha jól emlékszem és közli ) kárhozat útja fele tartanak. Aztán látni lehetet a Párizsi Eiffel Torony össze omlik . És érezhető volt hogy ezt az eseményt egy szomorú fájdalmas esemény követi ott az országban . Következő kép a Mi Drága Pió Atyánk aki nagy fájdalommal szomorúsággal tekint le a földre és a lelkekre .( hogy nem mentik az emberek a saját lelküket … fáj neki is ) következő kép : Mózes jelenik meg aki NAGY szigorúsággal tekint a földön lévő árnyék arcokra . 5 arcot láttam csúnyák ijesztőek . Valóban úgy néznek ki mint a keményebb ( horror ) filmen bemutatott arcok . És Mózes által érezhető volt h a sötétség erői , a földön a  tiszta szívvel lélekkel napi szívből mondott imádsággal rendelkező ember lelkekre NINCS SEMMILYEN HATÁSUK ezeknek a lényeknek . Szó szerint össze zsugorodnak a hívő emberrel szemben aki Isten Jézus Szűz anyácska védelmében oltalmában vannak . Köszönjük neked ezt is Drága Istenünk 💖🙏🌟 Köszönöm Drága Istenem hogy kegyelmed okán részesülhettem ebben az Isteni csodában .

ATYÁNK-JÉZUS CSODÁJÁNAK a MEGNYILVÁNULÁSÁRÓL egy visszajelzés, amely önmagáért „beszél”!

A 2024.04.30-i Távgyógyítást követően egy LÉLEKTÁRSUNK jelezte, hogy a karjaiban kb. 20 éve jelenlévő érzékeny csontkinövései, a távgyógyítást hatására teljesen, minden visszamaradt nyom nélkül eltűntek és azóta sem tapasztalja, hogy kiújultak volna!

VÉGTELEN SZERETETTEL ATYÁNK-JÉZUS!

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei