Mária Magdolna Szeretetrózsája

FÉNYCSATORNA

Miben segít, hogyan kérhetik?

A 2019. július 31-i távgyógyításkor a távgyógyításban résztvevők mindegyike MÁRIA MAGDOLNA Szívszeretetének Rózsáját kapta ajándékba, és ez az ajándék folyamatos lesz minden résztvevőnek, akik a távgyógyításban, távgyógyításokban ezen túl részt vesznek, mivel a távgyógyítások, ATYÁNK kegyelméből, 3 havonta folyamatosak lesznek minden harmadik hónap utolsó napján, 21.00 órától. / Legközelebb 2019. október 31-én, 21 órától/

MÁRIA MAGDOLNA SZERETETRÓZSÁJÁNAK ÜZENETE

A szerelem a leghatalmasabb teremtő erő, a szeretet mindent gyógyít.

Mária Magdolna Szívszeretetének Rózsája segít: hogy a szíved szeretet-rezgését emeld folyamatosan és szinten tartsd, amely által a földi léted eddig nem tapasztalt pozitív élethelyzeteiben a szíved szeretet-rezgése által sikeresebb leszel: párkapcsolatodban, a családban, a munkahelyeden, a munkádban, az anyagiakban, a környeztedben, egészséged fenntartásában, gyógyulásodban.

Mária Magdolna Szívszeretet Rózsáját azonban óvnod, védened, „öntöznöd”kell.

Az „öntözés” nem más, mint a Szereteted megnyilvánulása önmagad és mások felé, amely a szívedből fakad, önzetlen és nem kötődik feltételhez.

A fenti „Szeretet Öntözésed” – hogy az ajándékba kapott Szívszeretet Rózsád ne hervadjon el – lehet folyamatos, de szíved feltétel nélküli szeretetét legalább hetente 2 alkalommal nyilvánítsd ki – szívedből és nem az egódból – tettel, szavakkal, érzésekkel, és megtapasztalod, hogy az általad áramoltatott szeretet milyen csodákra képes az életedben!

Mária Magdolna Szívszeretet Rózsája időtlen-időkig megmarad, csupán „öntöznöd” kell a belőled, a szívedből kiáramló szeretettel! A Szívszeretet Rózsának, energiájának hatása végtelen, és folyamatosan kifejti áldásos hatását az említett életterületeiden, feltéve, ha az említett módon „öntözöd”!

Végtelen Szeretettel: Mária Magdolna

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei