A tudatalattid és a szíved-lelked megtisztítása

FÉNYCSATORNA

A Szívünk, az Elménk, a tudatalattink tele van „szeméttel”: önteltség, önsajnálat, gőg, büszkeség, harag, irigység, gyűlölet, féltékenység, kapzsiság, félelem, önzőség, kétség, gyötrelmek, múltból hozott – meg nem bocsátott sérelmekkel, aggodalmakkal stb. Az anyagi világ említett negatív energiáitól megtisztulhatunk?

Hogyan üdvözülhetünk a legegyszerűbb módon, hogy eltávozásunk a Földről az Öröklétbe és ne a „bugyorba” vezessen?

/Nem az teszi tisztátalanná az embert, ami bemegy a száján, hanem ami kijön, a szájából az teszi tisztátalanná az embert. (Máté 15:11)/

Mi Atyánk Ima: …. „védj meg minket a kísértéstől, és szabadíts meg a gonosztól” ATYÁNK IMÁD KÉRÉSE ALAPJÁN AZONNAL MEGSZABADÍT TÉGED!!! AZONBAN TE ÁLLÍTOD VISSZA a MÖGÖTTES, TISZTÁTALAN GONDOLATOD ÁLTAL azt a helyzetet, amiben voltál, mivel, ha nem tisztítottad meg, akkor a pozitív gondolataid ellenére a mögöttes gondolataid az irányadóak!

Drága Gyermekem, Misi!

Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, mivel számos Lélektestvéred „gondját” fogalmaztad meg, hogy hogyan találhatnak kiutat a válságos helyzetükből, hogy megtalálják Isten országát! IGEN, MINDEN GONDOLATUNK IMA, és minden gondolatunknak, amelyet eddig életünk során gondoltunk vagy kimondtunk, lenyomata van, úgy a SZÍVÜNKBEN, mint a TUDATALATTINKBAN és az elménkben. Ezek mintegy mögöttes gondolatként működnek, és ha változást kívánsz megvalósítani az életedben, akkor a változások gondolatai találkoznak az eddigi gondolataiddal a tudatalattidban vagy a szívedben, aszerint, hogy az élethelyzeteidet az eszedre hallgatva, vagy a LELKED a SZÍVEDRE hangolódva oldottad meg!

Ha a LELKEDRE, a Szívedre hangolódtál, akkor követted a LELKED által felvállalt életutadat, életcélodat, életfeladatodat, és annak megvalósításán munkálkodtál. Ha az eszedre hallgattál, akkor vagy a divatos trendeket követted, vagy a környezeted, a szüleid gondolatát, akaratát, amely csak ritkán azonos a LELKED felvállalt feladatával.

Azonban az eddigi életedben, a kérdésben is megfogalmazott „szemetektől”, negatív energiáktól mindaddig, amíg nem tisztítod meg magadat, addig a mögöttes gondolatok irányadó gondolatként működnek, mivel legalább 50%-os tisztítást, úgy az elmédben a tudatalattidban vagy a SZÍVEDBEN el kell érned, hogy a pozitív gondolatok legyenek mérvadóak a kitűzött céljaid elérésében. A „Szeretet Mindent Legyőz” – hallod ezen sokat emlegetett kijelentést. Azonban az Önzetlen, a Feltétel nélküli Szeretetet gyakorolnod kell, mégpedig úgy, hogy a SZÍVEDRE koncentrálsz, a SZÍVEDBŐL beszélsz, gondolkodsz, érzel és cselekszel, és nem az elmédből – az egódból – az eszedből.

A SZÍVED érzései 5x erősebbek a gondolataid érzésénél. Az egód azonnal a Földi befolyásnak, az „árnyéknak” a hatására elkezdi az Önzetlen Szeretetérzéseidet elnyomni, lejáratni, hárítani, azaz a könnyebbik út, mint kísértés jelentkezik, és a nehezebb! De a magasztosabb út pedig a LELKEDÉ, a SZÍVEDÉ!

Kérdés, hogy melyiknek adsz energiát: a könnyebbik útnak vagy a nehezebbnek?

Ha a SZÍVED – LELKED, tudatalattid tele van negatív energiákkal, amelyek ilyenkor mögöttes, irányadó gondolatként működnek, akkor legtöbbször a könnyebbik utat, a kísértést választod, és csak egy nagyobb trauma hatására választod a nehezebbik utat!

HOGYAN TUDSZ EBBŐL KITÖRNI és MEGTALÁLNI AZ ARANY KÖZÉPUTAT?

 • Először is el kell fogadnod, hogy Te itt a Földön a megtapasztalás bolygójára azért születtél le, hogy elősegítsd a Te általad választott testedben a LELKED fejlődését.
 • Számos előző életed volt, férfiként vagy nőként, amely mind valamilyen szempontból a LELKED fejlődését volt hivatott elősegíteni.
 • Ha csak az egód, az anyagi világ által élted az életed – mivel szabad akaratot kaptál – akkor elmulasztottad a LELKED fejlődését és sok-sok karmikus terhet vonzottál be, melyet a HARMÓNIA törvénye szerint helyre kell állítanod!
 • El kell fogadnod, hogy Te a TEST – LÉLEK – SZELLEM vagy, tehát elsősorban SZELLEMLÉNY vagy, a LÉLEKGYERMEKEM, aki a fizikai testedben megélt élethelyzetek által fejlődsz. Tehát amit tudatosan megtanulhat a Földi léted során Tested – elméd útján a LELKED, ezt a fejlődést viszi tovább leszületéstől leszületésre, inkarnációról inkarnációra.
 • Tehát a Földi Léted során feladat, hogy felülkerekedj az anyagi világon, mert Te többre vagy hivatott a LELKED útján. A SZELLEMED felé szükséges, hogy fordulj, hogy felébreszd magadban az ISTENI SZIKRÁT, hogy a LELKED fejlődését megcselekedd! Ebben az erőmre, a segítségemre van szükséged, mivel egyedül az eszed szerint nem vagy képes a feladatod teljesítésére, a terhek cipelésére, ezért szükséges, hogy JÉZUS SEGÍTSÉGÉT KÉRDD: „KÉRJETEK és ADATIK”, és a terheket pedig folyamatosan add át JÉZUS KRISZTUSNAK, a MEGVÁLTÓDNAK!
 • JÉZUS CSODÁJÁNAK a napi gyakorlása segít /bejegyzések/, hogy JÉZUS, amikor időd áldozod rá, „gyomtalanítsa” a SZÍVEDBEN lévő gyomokat, hogy megtisztult állapotban a pozitív gondolataid legyenek az irányadóak a mindennapi életedben!  
 • A TUDATALATTID megtisztítására ugyanolyan szükséged van, mint a SZÍVED – LELKED megtisztítására. A tudatalattid megtisztítását a következő IMÁVAL tudod folyamatosan megtisztítani, hogy a világi befolyástól – negatív energiáktól – mentes legyél, és a pozitív gondolataid kerekedjenek felül és irányítsák a mindennapi életedet!

Ima napi rendszerességgel!

Drága Atyám Jézus!

Lélekgyermeked, tisztelettel és alázattal fordul Hozzád, hogy a Földi Létem LELKI fejlődését a Te Szent Akaratod által segítsd, hogy a tudatalattimban lévő negatív energiáktól folyamatosan tisztítsál meg az energetikai rendszerem teherbírását figyelembe véve és Harmonizálva, hogy LELKEM felvállalhassa az életútját és hazataláljon HOZZÁD az ÖRÖKLÉTBE, és ez által üdvözülhessek.

Kérlek, védelmezzél ezen a szabad akaratom által választott úton, hogy mindvégig az ARANY KÖZÉPÚTON maradhassak, folyamatosan! Ezen IMA érvényes visszavonásig az idő minden kiterjedésében, úgy fizikai, mint mentális szinten.
Hála – Hála – Hála és Köszönettel, Drága Atyám, Jézus!

Végtelen Szeretettel: Atyád!

FÉNYCSATORNA

A TUDATALATTI valamint a LÉLEK megtisztításának vannak fizikai szinten is megnyilvánuló folyamata: vizelet, széklet, váladékok, testi és egyéb egyénenként függő Lelki folyamatokban.

Úgy a Tudatalatti, mint a LÉLEK megtisztítása során, amely függ az adott egyének negatív energiáitól való telítettségétől, fizikai szinten HOMLOK és az ORRÜREGBE kerülő tapadós váladékok, amelyektől orrfújással, valamint a váladékok „kiköpésével” lehet megszabadulni. Az említett váladékok lenyelése nem ajánlott, mivel a váladékhoz tapadó negatív energiák a gyomorban és a béltraktusban lerakódnak, és újabb kellemetlen tisztulás /pl. hasmenés/, vagy energiablokkok léphetnek fel az emésztőrendszerben, amelyek különböző betegségek kialakulásához vezethetnek! Azaz vezethetnek azoknál, akik „illendőségből” lenyelik a váladékot.

Amennyiben gyakorlod az említett LÉLEK tisztulását elősegítő JÉZUS CSODÁJÁT /bejegyzések/, valamint a Tudatalattid tisztulását elősegítő IMÁT, akkor ezen tisztulási folyamat megtörténik, rendszerint az ébredést követően kiürül a fent említett módon!

Mivel TISZTULÁSRÓL van szó, ezért gyógyszeres kezelést ebben az állapotban – mivel nem vírus, baktérium, vagy egyéb fertőzés – nem igényel. A gyógyszeres kezelés a kialakuló tisztulást elfojtja, amely újabb energiablokkok kialakulását eredményezi.

A tisztulási folyamat a bőrön keresztül verejtékezés, a hónaaljszőrzeten keresztül, vizelet, széklet formájában is történhet. A tisztulási folyamatok elősegítik, hogy a HARMÓNIA minél hamarabb „talpra álljon” a TEST – LÉLEK – SZELLEM vonatkozásában!

TÁPLÁLÉK:

A tisztulási időszakban ajánlott és egyébként is, az alábbi étkek fogyasztása:

 • Savanyú káposzta: előnyös agy, emésztés, napi egy két csomó.
 • Alma citrommal: vagy reszelve esténként fél citrommal, vagy magában és cukor nélküli limonádéban: előnyös vérkeringés, nyirokrendszer, hormonrendszer.
 • Többlet folyadék: /szénsavmentes/ előnyös vizelet-kiválasztás, bőr hidratáció stb.
 • Sok hal: előnyös agy, tobozmirigy.
 • Fokhagyma: előnyös agy, vérkeringés, immunrendszer, hormonrendszer, gyomor, emésztőszervek, ivarszervek. Pl. fokhagymás pirítós: nem égett, fokhagymával rádörzsölve mindaddig, amíg nem csúszik, majd vajjal vagy margarinnal bekenve, és erre tetszés szerinti sertés vagy egyéb májassal megkenve, majd a rádörzsölésből megmaradt fokhagymát vékonyan a kenyerekre rászeldelve /Egy alkalommal 6-9 fokhagyma/.

Végtelen Szeretettel: Misi

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei