X-JÁRVÁNY

FÉNYCSATORNA

DRÁGA ATYÁM-JÉZUS!

Kérlek segíts az ÉLŐ ISTEN IGAZSÁGÁBAN tisztán látni üzeneted által, hogy a WHO az x-járvánnyal való fenyegetőzése, valójában mit takar Földi LÉLEKGYERMEKEID sorsát illetően, mivel az „árnyék” által befolyásolt, manipulált, nemzetközinek mondott kormányok csak a saját és nem a megválasztók érdekeit fogják szolgálni döntésük meghozatalában, tisztelet a kivételnek?!

DRÁGA SZERETETT LÉLEKGYERMEKEIM! Misi Lélekgyermekem, médiumom útján megfogalmazott kérdésére az alábbiakban válaszolok!

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM! Jelenleg minden, ami a VÉGTELEN SZERETETEM ellen való és nem a Szabad Akarat szüleménye, így az x-járvány gondolata sem a TEREMTŐTÖK megnyilvánulása, mint ahogy a Covid-19-nek elnevezett világjárvány sem az volt, mivel mindezek egy az oltások, elmétekre ható, befolyásolt, manipulált, „okos eszközök” időszakos alkalmazása (4G-5G stb.) által is kiváltott állapotot eredményezett, és végül az ebben érintett Lélekgyermekeimnek a legyengült immunrendszerük által a tömeges eltávozásukat is okozta és okozza .Szomorú csak kevesen jutottak, jutnak a Mennybe ez által! A megtévesztett Lélekgyermekeim az oltások felvétele által, ahányszor ez megtörtént, annyiszor váltak ISTENTAGADÓVÁ! DRÁGA FIAM JÉZUS KRISZTUS 2012-ben már megüzente a világnak, hogy milyen ármány van készülőben az emberiség ellen, de csak kevesen élték meg a SZÍVÜK-LELKÜK által az üzenet lényegét, és NEM vették fel az immunrendszerük legyengítését és egyéb történéseket jelenleg is kiváltó oltásokat! Szomorú, hogy Ferenc pápa is az oltások felvételére(?) buzdított! A beoltottak az eszükre, az egojukra hallgattak a megtervezett és mesterségesen kialakított „járványpánikban” megteremtett légkörben, és oltatták be magukat!

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM, elhangzott az ego, azaz az elmétek, amely a Földi anyagi világ szüleménye, ellentétben a LELKETEKKEL, amely a SZÍVETEKBEN van, a spiritualitásotok megjelenítőjével, és az ÉLŐ ISTEN IGAZSÁGÁT tükrözi! Az ego ISTENT azaz JÓMAGAMAT a TEREMTŐTÖKET nem ismeri el, az „árnyék” és csatlósai befolyásolása alatt áll mentálisan, és mindig a könnyebbik út felé terel benneteket, hogy azt válasszátok, félelmet, kétségeket, aggodalmakat generál, hogy elérje a céljait!

Igen DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM, a „hazugság fejedelme” által az egotokra hatóan a Föld nevű bolygón állandó kísértéseknek, megtévesztéseknek vagytok jelenleg kitéve és az „árnyéknak” csak egyetlen célja van, hogy a manipulált legyengített felismerésetek által az anyagi világ alacsony rezgésszintjén minél előbb a „bugyorban” találjátok magatokat, hogy ne ismerhessétek fel a valódi céljait! A legfőbb célja, hogy A LELKEK fejlődésére Általam biztosított energiákat megszerezze, hogy ezáltal uralhasson benneteket a tőletek „bitorolt” energia által! (Anyagi világ rezgésszintje 0-85 Hz. -ig terjed, e fölött spirituális a rezgésszint és a határ a csillagos ég, de ehhez nap mint nap SZÍVBŐL imádkoznotok, Szabad Akaratotokból MEGTÉRNETEK szükséges!)

Ez az alacsony rezgésszinten tartás vonatkozik jelenleg az egész Földkerekségre, mivel a MINDENHATÓ TEREMTŐTÖKET az „árnyék” megtévesztése által ELUTASÍTOTTATOK és az ŐSBŰNTŐL, (azaz fellázadtatok Ellenem, bukott angyalok) MEGVÁLTÓTOKAT JÉZUS KRISZTUST is szintén elutasítottátok, elutasítjátok és mérhetetlenül kigúnyoljátok napról-napra, pedig csak általa Üdvözülhettek, valamint Megtérésetek és Bűnbánó imáitok által! 

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM!

A KEGYELMEM ideje még tart, de az általatok sokat emlegetett, odavetett „ISTEN miért nem segít”, azaz a nem SZÍVBŐL mondott gondolat nem eredményez ISTENI segítséget, csak a tudatosan SZÍVBŐL és Szabad Akaratból elhangzott (ismeritek: Kérjetek és adatik, kérés nélkül ez nem működik) kéréseteket hallgatom meg, és nem az anyagiak, a hatalom, és a hírnév bálványimádatából, bódultságából időnként felszínre törő egoból mondott fohászaitokat! 

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM! Az X-JÁRVÁNY egy újabb ellenetekre irányuló támadás előjelének a megnyilvánulása az Istent játszó ELIT által, akik egyértelműen a másik urat szolgálják, és a nevemet megtévesztésként használják. ÁLDÁSOM nélkül teszik ezt annak ellenére, hogy csak egy URAT szolgálhatsz, és mivel egy vitt benneteket bukásba, csak Egy válthat meg benneteket, Ő azaz JÉZUS KRISZTUS az ŐSBŰNTŐL váltott meg titeket, Akinek bűntelen testében Jómagam manifesztálódtam Szent Szellemem által! Az egész Földkerekségen- bármilyen vallásra, felekezetre, vallást tagadókra tekintett nélkül- csak JÉZUS KRISZTUS ÁLTAL ÜDVÖZÜLHETTEK!

Ti döntötök tudatosan és SZABAD AKARATOTOKBÓL, hogy a jelen végidőben melyik utat válasszátok: a kárhozat útját és az örök kárhozatot- szenvedést, vagy a megtérés útján a Bűnbánó imáitok által az ÖRÖK ÉLETET, a FÉNYT, a SZERETET HONÁT!

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM, JÓMAGAM a SZERETET ISTENE vagyok az egyetlen, Akiben BÍZHATTOK, és nem az az ISTEN, akitől félni kell, mint ahogy az „árnyék” ezt elhitette veletek az ezt sugalmazó az eredetit módosító szövegekben! 

MINDENHATÓ ATYÁTOK, AKI vár reátok az ÖRÖKLÉTBEN, a FÉNYBEN, a SZERETET HONÁBAN!

AJÁNLÁS: Az x-járvány „kihirdetését” követően, de előtte is imádkozható az Oltottak imája, valamint az Oltatlanok is imádkozhatják, félelmeik-aggodalmuk miatt!

Az „X-JÁRVÁNY” (?)!

Az X-betegség kifejezést az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azon ismeretlen kórokozókra használja, amelyek képesek olyan pandémiát okozni, mint amilyen például a koronavírus-világjárvány – írja az IFL Science.

Az X-betegség kifejezés nem új keletű: a WHO először 2018-ban használta, de a közbeszédbe csak a koronavírus-járvány idején került át, akkor pedig élesen rávilágított a világjárványokra való felkészülés szükségességére(?)!   

A WHO prioritási listán tartja azokat az ismert kórokozókat, amelyek potenciálisan képesek egy nagyobb globális járványt előidézni. Köztük van a krími-kongói vérzéses láz, az ebola, a Marburg-vírus, a Lassa-láz, a Nipah- és tyúkláz, a Rift-völgyi láz, a Zika, valamint a közel-keleti légzőszervi szindróma (MERS) koronavírusa, a súlyos akut légzőszervi szindróma (SARS) és a COVID-19 vírusa. A prioritási listán szerepel az X-betegség is, egy olyan új fertőzés neve, amely még egyetlen LABORATÓRIUMBAN sincs jelen(?)!

Az agyat támadja egy új kínai kísérleti koronavírus, miközben Davosban épp az X-betegség kitörését várja a világ elitje (?)!

Az X-betegség megjelenéséről és egy újabb, a Covid-19 világjárványnál hússzor halálosabb pandémia(?) várható kitöréséről egyeztettek Davosban a Világgazdasági Fórum egyik szakmai beszélgetésén. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója az X-betegségről elmondta, ez a megnevezés egy hipotetikus, a valóságban még nem létező betegség elnevezése, amelyről csak azt tudhatjuk, valamikor világjárványhoz vezethet és sokkal pusztítóbb lehet, mint a 2019-ben Vuhanból induló világjárvány. 

(Zárójelben: a majomvírus tesztjei, már folyamatosan érkeznek a patikákba, mit tudhatnak már jóelőre(?)!)

A WHO vezetője szerint a Covid-19 világjárvány tapasztalatai közül a legfontosabb, hogy az X-betegségre már most, egy újabb járvány kitörése előtt fel kell készülnünk.

A WHO az említettek kapcsán egy esetleges világjárvány globális kihirdetését követően DÖNTÉSHOZÓ TESTÜLETKÉNT kívánja irányítani a védekezést(?)!

A nemzetek pedig, ha ezt elfogadják, ÖNKÉNT FEJET HAJTANAK a nemzeti szuverenitásukat, érdekeiket „félretéve”, FELEMELT KÉZZEL csatlakoznak a világjárványról szóló nemzetközi megállapodáshoz (WHO), amely az elfogadását követően egy a WHO alapokmányában rögzített, jogilag kötelező erejű eszközzé válik majd!

(Az elfogadás egyet jelenthet ellenőrizetlenül a járványra hivatkozással az emberek karanténba helyezésével, járványgyanús személyek elkülönítésével, katonai, fegyveres erők erőszakos igénybevételével s az érintettek stadionokban történő elhelyezésével, és a szabad akarattól független „védő” oltások beadásával, amelyek már nem az emberek védelmét szolgálják!)

AWHO a világuraló ELIT befolyása alatt áll! Amennyiben a nemzetközi megállapodást elfogadják, akkor egyeduralkodóvá válik, hogy több milliárdnyi ember sorsáról, ha az érdekük így kívánja akkor fegyveres erővel is döntsön, és mindezt HUMANITÁRIUS álcába csomagolva!

A WHO, mint egészségügyi világszervezet feladata az említett x-világjárvány megelőzése lenne a valós védelmet jelentő eszközökkel, és nem olyan döntések „kierőszakolása” humanitárius érdekekre hivatkozással, amely egyeduralkodóvá teszi őket az emberiség sorsát illetően!

A WHO milyen adatok bírtokában van a még nem létező x-járvánnyal (?) kapcsolatban, amelyet már fenyegetésként használ, amennyiben nem fogadják el a nemzetek és nem csatlakoznak a világjárványról szóló nemzetközi megállapodáshoz(?)?

 

www: afenygyermekei.hu email: mommammut73@indamail.hu Szabó Mihály r. alezredes, Bioenergetikus, médium, mediátor 06306973674.

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei