Szent helyek

Egy „érdeklődő” Lélektestvérünk a következő kérdéseket tette fel. Mivel közkeletűek, ezért megosztom Veletek a FÉNYCSATORNÁBAN kapott üzeneteket!

FÉNYCSATORNA

Drága Gyermekem!

A SZENT HELYEKRŐL, ELVILEG RAJTUNK ÁLL: Szent vagy sem?

A Föld nevű bolygón az idők során sok minden másképp alakult a szabad akarat nyomán, mint ami a rendeltetése volt. Számos Szent hely van a Földön, amely a különböző jelenések okán, vagy egyéb módon, mint például a Gyógyító Csillagot is megépítették itt Magyarországon, és JÉZUSKA lehetővé tette, hogy az emberek is beléphessenek a Szent körbe, gyógyulás céljából. A Földön másutt ezt nem tisztelték és beléptek oda, ahova nem lehetett, ezért azok energiái megszűntek, és már csak a Magyarországi az egyedüli, ahová be lehet lépni a Szent Körbe és Gyógyulhatnak. A Szent hely ezen kívül ott is kialakult, kialakulhattak, ahol különböző megjelenések voltak.

A Szent Helyek a Földön elsősorban a Szent Akaratom által jöttek létre és működnek!

Van azonban olyan hely, ahol pozitív gondolkodású emberek tettek felajánlást, és amennyiben betartották az ígéretüket, akkor Szent Hellyé változhatott kegyelmem által. Azonban ez igen kevés, Magyarországon nincs ilyen hely.

EGY EMBER, TÖMEG BELÉP és NYOMJA a FÖLDBE…..ami benne épp? Jól érzem?

Igen, az emberek többsége nem tisztelte ezen Szent Helyeket a Földön és leginkább szándékosan, vagy aki tisztelte, a többség hatására ő is követője lett a „tiszteletlenségnek” – vagy, mert azt gondolta, hogy nem látják őt-őket, és/vagy belépett oda, ahová nem lehetett volna, vagy megrongálta azt. Pozitív gondolkodással az ember ilyet nem tesz, de ha nem áll ellent az egója befolyásolójának, akkor az egója által „tiszteletlenül” bánik és viselkedik az adott helyen. Ez tömegpszichózis, kísértés, amelynek ellent is lehet állni!!!

EGY ÁLDOTT HELYET ÁTÍRNI UGYE NEM LEHET?

Egy áldott hellyel, ha folyamatosan „tiszteletlenül” bánnak, akkor az adott hely pozitív energiái folyamatosan csökkennek a negatív gondolkodású emberek lenyomatai által, így idővel, csak azok nevében szerepel, hogy áldott hely. Azonban, ha folyamatosan az emberek tisztelettel és alázattal vannak egy adott hely vonatkozásában, akkor vissza is állíthatják az eredeti áldott állapotot.  /Gondolataink TEREMTŐ ereje!/ Tehát, ha az ego elnyomja az adott hely pozitív rezgéseit, akkor csak az ego általi ellenérzés marad meg bennünk. A Pilisszántói Gyógyító Csillag nemcsak Magyarországon, hanem a Földön is egyedi, és a GYÓGYÍTÓ hatása rövidesen, széles körben közismert lesz!

Végtelen Szeretettel: Misi

FÉNYCSATORNA

SZENT HELY LÁTOGATÁSA

Drága LÉLEKTESTVÉREM, SZENT HELYEN tartózkodsz!
KÉRLEK, TARTSD TISZTELETBEN!

 A SZENT HELYET 2008-ban a MENNYEI ATYÁTÓL KISCSILLAG és MISI KAPTA AJÁNDÉKBA! Kiscsillag távozásával egyedüli „örököse” Misi lett, és ez nem a hely kisajátítása! A Szent Hely dolgaiban csak Ő jogosult bármit is elhelyezni, a körülményeken változtatni! KIVÉVE: virágokat, mécseseket, Égieknek szóló hálaajándékokat valamint a pozitív gondolataidat hagyd itt!
EZÉRT KÉRLEK KERÜLD:

A Földi Létünk a TEST – LÉLEK – SZELLEM egységéről szól. Energiaegyüttesek vagyunk, tehát mindenkinek megvan a saját rezgése, melyet imákkal, SZÍVÉRE koncentráltan pozitív gondolkodásával és érzéseivel tud emelni.
Amennyiben VALÓBAN az Égiekkel szeretnél kommunikálni, az ezeken a rezgésszinteken lehetséges: Az angyalokkal: 91 Hz-től. Az angyalokkal és szellemi vezetőkkel: 95 Hz-től. A Názáreti Jézus szellemével: 120 Hz-től. Prófétákkal, mesterekkel /Buddha, Mózes, Krisna – Dávid stb.: 162 Hz-től. Az Atya Fiával, a Megváltó Krisztussal: 180 Hz-től. Az Atyával: 210 Hz-től. A Teremtő Értelemmel /Az Atya-Fiú-Szentlélekkel/: 360 Hz-től. KISCSILLAG az utóbbival is tudott kommunikálni, és 85 Hz alatt csak a Szellemvilág nyilvánul meg és nem Ő!!!
Ha KIZÁRÓLAG az egódra hagyatkozol, akkor 0-tól 85 Hz-ig terjed a rezgésszinted, azaz alacsony, az anyagi világ rezgésszintjén élsz. Ha foglalkozol rendszeresen a LELKEDDEL, és a SZÍVEDRE KONCENTRÁLVA BESZÉLSZ, GONDOLKODSZ, ÉRZEL, CSELEKSZEL akkor rezgésszinted emelésében a határ a „Csillagos Ég”.
Ha a SZERETET rezgésed nem éri el a fenti REZGÉSSZINTETEKET, akkor bármilyen üzenetre csak mondod, hogy Atyánktól vagy Jézustól való, de felhatalmazás nélküli, és az alacsony rezgésszinten, ahol az „árnyék” és csatlósai megnyilvánulhatnak ott ATYÁNK nem kommunikál, csak az alacsony SZELLEMVILÁGGAL kommunikálhatsz, és az ATYÁNKRA VALÓ hivatkozás megtévesztés, amely életedre, LELKEDRE kiható következményekkel jár!  85 Hz alatt az ego, felette a LÉLEK törekvései, amelyek hatással vannak a mindennapjainkra. Ha pozitívan, SZERETETTELIEN gondolkodsz és érzel, valamint naponta SZÍVBŐL mondasz IMÁT, akkor emelheted a rezgésszintedet, de ha lehúzó, gondolataid vannak – irigység, düh, harag, gyűlölet, rosszindulat, önteltség, önelégültség, energiavámpírság stb. által, akkor az egód hatása érvényesül, és az angyali világ nem fog előtted kitárulni, csak a szellemvilágból valaki, valakik, akik a LELKEDET kívánják megkaparintani megtévesztésük által!
A Te Szabad Akaratod, hogy mit cselekszel: felvállalod a TÜKRÖT és belenézel, és nem a könnyebbik utat járod az egód által, melyet az „árnyék” befolyásol vagy maradsz a könnyebbik úton. A Te felelősséged, hogy a LELKED fejlődésén munkálkodsz ATYÁNK áldásával, vagy az áldás nélküli könnyebbik utat választod, melyen áldás nélkül és a talmi örömök által a kárhozatba taszítod magad!

Végtelen szeretettel: Misi

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei