ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK A KORÁBBI TÁVGYÓGYÍTÁSOKRÓL

2022.01.31-i távgyógyítás tapasztalat

Első kép Jézus Krisztus tövis koszorú véres meggyötört arca… tele fájdalommal szinte sírt enyhén le hajtott fejjel . 2: a föld bolygó -ba be lett csavarozva NAGY arany szélű fehér lap számmal világ óra , ami azt sugallta itt az idő a földön bekövetkezett – bekövetkező eseményeknek . Majd újra látom Jézuska fájdalmas arcát . 3 összességében össze sűrítve a földön lévő szenvedés , kínok , anyagi javak üzlete a teljes félre verés romboló romló sötét hatásai látható volt több formában képekben . A vakcinák : kísérleti célból lövöldözik az emberiséget mely teljes romboló test és elme szintre . Az emberek a csábítás sötét barlangjaiban VAK sötétebben élnek . Tűz pusztulás vas álarcos lovasok támadás … Meg jelent János apostol aki a hívőket segíti csónakkal ki vezetni a koszos porból . Az Apokalipszis film amiben János apostol játszik , szinte az elevenedik meg a földön . Kevesen voltak ebben a csónakban azt hiszem 8 wés olyan fehér ruha volt rajtuk mint Jézusnak földi létében . Újabb botrány kép : a krematórium sötét füstöt enged ki szenvedő lelkek hangjai . A fekete tóból fekete csúnya jobb kéz ránt le embereket . Majd újra tűz füst vas álarc Lovas pusztulás . Az égből tűnő angyalok arany kereszt mutatkozik az emberek előtt . EZEK MIND HAMIS ANGYALOK HAMIS ARANY KERESZT . Folyamatosan LE járatják el tiporják mocskolják Jézust gúnyt űznek belőle . TÖRÖLD AGYAM TÖRÖLD ÉRZÉSSEL EGYÜTT . Az ember tömeg mindenki mindenki-N fekete lepel van teljesen be takarják magukat és FÉLNEK FEL NÉZNI AZ ÉGRE . A történések között volt egy kép nem tudom Isteni vagy ellenfele : egy NAGY FÉNYNEK TŰNŐ KÉZ AMI IMA KÉZTARTÁST MUTAT . Elsőre azt mondanám : Isten keze . De ha meg fontolom a nagynak tűnő kéz NEM ÉRT ÖSSZE IMA KÉZ TARTÁSBA 🙏. Következő képek : szerzetesek papok hangos lázadása fa kereszttel kezükbe ami JÉZUS NÉLKÜLI KERESZT FA . Mintha az emberek felé támadnának ? Nem tudom. Újabb kép sötét barlang egy ajtó két barlang részt választ el .. itt ki be oda-vissza szaladnak a gonosz tevők . Azt hiszem ezek emberek voltak akik saját sötét világukba élik egyszerre a sötét és hamis fénybeni életüket ami szintén halvány fény . Itt az volt az érzésem h Isten azért mutatta ezt h TELJESSÉGGEL RÁ MUTATOTT ARRA MENNYIRE FONTOS A FOLYAMATOS MAGAS REZGÉS SZINT AHHOZ H depresszió félelem nélkül ISTEN NYUGALMÁBAN MEGMARADVA TARTÓZKODJON A LÉLEK , távol tartva magát a sötét mocsoktól . A sorokat le írva kicsit sem jó az érzés amit le írtam , távgyógyítás másnapján . Köszönöm a tanítás tanulás folyamatos lehetőséget .

2021.10.31. Távgyógyítás élmény beszámoló.

Drága Istenem Jézuska Ágica Misiapa!

A folyamat közvetlen kezdete előtt 20:58….20:59 … érzékelhettem Isten kegyelméből ahogy Misiapa köszönti Papát ima kéz tartás meghajlás: köszöntelek Drága Atyám … áldásod legyen itt is, minden a Te szent akaratodból (majdnem ezekkel a szavakkal) Távgyógyítás kezdetén Papa szeretetéből érzékeltem az Angyalok köszöntését (megható érzés ez) és aztán univerzum és látom repülni a fény madár balról jobb irányba aztán a fény madárból egy fehér kis méretű repül gép lett ami folytatta az utat. Ezt követően meg jelent egy nagy arany színű harang ami arany kör karika tartotta és ezt a harangot jobb bal irányba megszólaltatta az akinek a kezébe volt. (talán ő egy hírnök lehetet nem tudom) következő kép jobb bal oldal sötét fák 7-8 azt hiszem ezek a saját karmáim. Aztán minden egyes fa körül kör tűz jött létre … megsemmisült. Majd ezt követve mostanra ismeretlen lelkek haladtak el bal irányba (azt gondoltam ez a múlt előző életek sarai mocskai karmák) miután ők el mentek egy jobb fej kezet láttam ami egy nagy vastag víz Sugár slagot tart olyan volt mint a tűzoltó slag. Teljes nagy nyomással jön a víz és a karma fák helyére lett rá locsolva meg tisztítva. Azt hiszem és (BOCSÁNAT ha vágy kép …) ez a jobb kéz Jézus Krisztus keze volt. Ezt követően az árnyék cselszövései más más képekben mutatkozva: mély szikla gödör ember lelkek vannak ott másznak fel de nem megy nekik … (nem jutottak el még addig h Jézuskát hívják segítségül) következő kép szikla szélén ember tömeg hangoskodnak lázadnak (ők sem jutottak el addig (hapci) h Jézust keressék (hapci) Aztán ember és árnyék tömeg zajjal nagy hanggal megy és maga számára …. (mintha azt sugallná h ő viseli a ….. és arcát mutatja egy vastag vékony kereszt fán… a közepe vastag fa a két széle vékony … és mint aki dicsőséget érez magán … majd újabb kép … rendes kereszt Jézust ábrázoló … de ez HAMIS KRISZTUS FÉLRE VEZETÉS … ezt később újra láttam és akkor is ez jött h ő nem a JÉZUS KRISZTUS … és jött a honlapon lévő írás ahol Papa fel hívja a figyelmet: h hamis próféták és Krisztusok lesznek a földön MEGTÉVESZTÉS NE DŐLJETEK ENNEK BE ….. Jézus tanítás is: mert sokan jönnek majd az én nevemben és azt mondjak; íme itt van Krisztus … íme ott van….. Ne HIGGYETEK …. Következő kép univerzum láttam a Tejútrendszer …. És h valami közelít a föld felé … ez olyan mint egy hatalmas valami … és valami nagy dolog van benne aminek a hatását érezni fogjuk a földön (tisztelettel bocsánat azért ha egó által éltem meg a leírtakat) Magát a távgyógyítás mind a kettőnk részéről …… ……. nehéz volt és hasonló nehézségek mint a nyári távgyógyítás. Mondtam is …….. bizonyára itt is nagy energiák voltak. Édes anyukám jót aludt közbe és azt mondta: nyugalom volt amit érzett. A nyári távgyógyítás: melegséget.

Drága Istenkém ha ebből is van mit tanulnom és tudnom okulnom kérem ebben is legyen minden a Te szent akaratod szerint és a Te dicsőségére 😇🙏💖PuszimI

Az ÉLMÉNY helytálló, ego „mentes”. 

Végtelen Szeretettel: Misi

Kedves Misi!

Több mint 2 hét idő rohant el a Távgyógyítás óta és most jutottam el, hogy írni tudok. Édesanyámmal és … fiammal voltunk együtt, anyukám házában, és éltük meg életünk első, csodás és különleges Távgyógyítását. Az Ő élményüket nem tudom átadni, csak a magaméról néhányat… nagyon vártam és teljes lelki békével adtam át magam a tiszta érzésnek.

Rengeteg eseményt láttam, különleges, mintha báli forgatagban találkoztam volna élő és már távozott arcokkal, lelkekkel, tánc közben boldog mosollyal, majd volt több sorban, több szinten kék-lila lángoló, égő tűz, talán Mihály Arkangyal jelenése lehetett, és láttam magam arany színű esőben ázva, meztelen testben, majd a törött lábam, a jobb szárkapocscsontom érzéki fájdalmát is éreztem, és egész testem fokozatosan melegedett, egészen a talpamig. Biztos, hogy már felejtettem is amiket átéltem, de útközben hazafelé … már a következő Távgyógyítás újbóli várását is terveztük.

Köszönöm és köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodás gyógyításnak, Édesanyámmal és … együtt! Jó egészséget kívánok!

Sok-sok szeretettel: …

Áldás Misi és Ágika,

A tegnap esti gyógyítás alatt az alábbiakat tapasztaltuk:

… Nem szokott a meditációkban elaludni, de többször is arra „riadt”, hogy ragadnak le a szemei. Mintha egy baglyot látott volna.

… Egész délután feszült és igazgatott voltam (gondolom a … miatt is), ezt inkább a mellkasomnál éreztem. Ahogy elkezdődött a meditáció nyugalmat éreztem és a harmadik szemnél „nyomást”. Aztán kb. 20-25 percig se kép se hang :-). Nem gondolom, hogy elaludtam, de talán mégis…

… A meditáció kezdeténél felerősödött a bal oldalán a fájdalom. Az egész bal fele a lábától a feje búbjáig fájt.

… A térdénél érzett fájdalmat.

… A meditáció kezdete után felszabadultságot érzett. Kb. 38 percet volt a meditációban.

… Nyugodtságot érzett. Kb. 1 órát volt a meditációban.

Áldás és puszi …

Áldás kedves Misi,

szeretném leírni mit tapasztaltam a tegnapi gyógyítás alatt: egy virágos mezőn voltam, körülöttem angyalok, és találkoztam a 33 éve meghalt bátyámmal. Azt üzente, ne aggódjak, minden rendben lesz Gy…..! Aztán a felhők fölé kerültünk, nem tudom hogyan. Minden nagyon fényes volt. Kétszer sírtam, és nagyon melegem volt végig. Nagyon nagy élmény ez számomra. Holnap megkérdezem Gy…., hogy ő mit tapasztalt.

Szeretettel:

Áldás Misi / Egy Távgyógyításban résztvevő álma: 2020.11.02-én/

Azt álmodtam múlt éjjel, hogy Jézus Krisztus megjelent az emberek világában. Az emberek felfelé néztek. Nem tudok időpontot mikor, de hamarosan. Nagyon szép élmény volt és számomra olyan természetesnek tűnt minden. Hálás szívvel köszönöm, hogy olvastad soraimat.

Kedves Misi! 

Elnézésedet kérem, hogy nem válaszoltam az sms-re. Válaszolva a kérdésedre, hogy mit éreztem a gyógyítás közben. Az elején nagyon nehezen tudtam kikapcsolni, rengeteg gondolat kavargott a fejemben. Főként a kezemben éreztem felkaromon fura bizsergető érzést, ami a végére rendesen fájt, mint amikor elfekszi az ember ahhoz tudnám hasonlítani. Illetve felerősödtek bennem érzések. Pl. a félelmeim miatt sokat szorongok. Most ami érdekes számomra, hogy pár napja úgy érzem, mint akit kicseréltek. Felszabadultabb vagyok sokkal, jobban érzem magam a bőrömben.

Hálásan Köszönöm az eddigi segítségedet! 

Üdvözlettel

Kedves Misi!

Végtelenül hálás vagyok a távgyógyításért az Égieknek és Önnek.

Augusztus elején ültem a számítógépem előtt és bevillant, hogy írjam be a keresőbe FÉNY.

Ekkor találtam rá a Fény Gyermekei oldalra, hiszem, hogy nem véletlenül. Sok mindent elolvastam és elhatároztam, hogy jelentkezem a gyógyításra. Nagyon vártam az október 31-et.

Leírom a tapasztalataimat. Már 9 óra előtt az ágyamban a leírtaknak megfelelően várakoztam. Szemem csukva, csak a légzésemre figyeltem. Először nem éreztem semmit. Kb. negyedóra telt el így. Ezután a hasam bal oldalán intenzív nyomást és forróságot éreztem. (Évekkel ezelőtt szigmabélgyulladást állapítottak meg és azóta is éreztem, hogy valami nincs rendben ott, de nem mentem el újra orvoshoz.)

Tudtam, hogy elkezdődött a gyógyítás. Ez a nyomás és forróság kb. egy óráig tartott. (Bizonyára a hasamban volt a legnagyobb baj.)  Nem volt kellemetlen inkább jóleső érzés volt. A vége felé éreztem bizsergést a fejemben rövid ideig. Azután a bal térdemben, majd a jobban, a jobb lábfejemben és a szívemben. Pont ezeken a helyeken van problémám.

A lelki szemem előtt egy arc jelent meg fekete és szürke örvényben. Annak a léleknek az arca, akinek tudtam, hogy meg kell bocsátanom, de eddig nem igazán sikerült. Most képes voltam gondolni, hogy megbocsátok neked teljes szívemből és lelkemből. Akkor az arca eltűnt. Más képet nem láttam.

Azóta jobban érzem magam, nem vagyok annyira fáradt. Jobban alszom, már nem ébredek fel óránként, csak egyszer vagy kétszer. Nem félek, eltűnt belőlem a félelem érzése. Időnként még érzem a hasamat, de nem mindennap.

Ilyen intenzív energiákat még soha nem éreztem és csak ismételni tudom mennyire hálás vagyok és nagyon-nagyon köszönöm.

Az Égiek áldása kísérje munkáját!

Először is nagyon köszönöm az Atyának, a segítőinek és nektek is a távgyógyítást! Ez volt a második alkalom, hogy részt vettem a távgyógyításban. Szeretném megosztani veletek az érzéseimet, amit megéltem közben. Az első érzésem az volt, hogy egy nagyon finom energia ereszkedett le rám, mintha betakarták volna az egész testemet. Nagyon nehéznek éreztem a mellkasom, de éreztem ahogy fokozatosan könnyebb lesz. A torkomnál is éreztem, hogy nagyon dolgoznak és a homlokomon. Közben képeket láttam belsőleg. Először egy kislányt láttam hófehér ruhában. Utána vasláncot láttam, bilincs is volt rajta, ekkor azt éreztem, hogy én levagyok bilincselve. Folyamatosan érzékeltem hol dolgoznak, fájt a nyakam, a vállam, a kezeim, de éreztem az arcomon a nyugtató szerető simogatást is. Mint az előző alkalommal, most is felemelő érzés volt részt venni a távgyógyításban, amiért nagyon hálás vagyok! Kívánom, hogy minél több lélektársunk megtaláljon benneteket, ha szüksége van segítségre!
HÁLA, HÁLA, HÁLA!

Áldás Drága Misi!

Először a saját tapasztalatomat írom le, hiszen erről első kézből tudok beszámolni.

A meditáció elején mintha Pió atyát láttam volna, de nem emberi formájában, hanem érdekes módon egy sas formájában (barna szárnyak = köpenye?). Ezután színeket láttam, de utána majdnem elaludtam. Igyekeztem fenntartani a figyelmem és nem engedni az alvásnak, de az mindig kerülgetett. Lehet, hogy jobb lett volna, ha engedek az alvásnak, de nem engedtem. És emiatt a meditációban sokszor kaptam azon magam, hogy „jaj, majdnem elaludtam”.

A párom a meditáció alatt folyamatosan nyugtalan volt, mintha emelkedett volna a vérnyomása, magas pulzusa volt (nem mérte, csak így érezte). Az elején Ő is Pio atya jelenlétété érezte, nem látta Őt, csak a barna köpenyét érzékelte.

Édesanyja a következőket tapasztalta: Ő a súlytalanság állapotába került, nagy teret látott, mintha egy nagy térben lett volna, és egy idő után érezte, hogy „visszatért a testébe”. Közben mintha Pio atyát látta volna, a képét. A meditáció végén a Nagymamáját látta (most is, de a múltkori alkalommal is).

Áldás Drága Misi!

Köszönünk minden segítséget!

Drága Misi szeretett lélektestvérünk!

Hálásan köszönjük Drága Atyánk Ajándékait. Nagy öröm számunkra is hogy ezt megkaphattuk.

A párom elaludt, de azt mondta, nagy nyugalmat érzett.

Én először a kezeimet éreztem mintha leszögezte volna az energia (Kivételesen nem aludtam el). Folytatódott a harmadik szememnél, a koronacsakránál. Úgy éreztem, mintha bilincsbe lenne a fejem egy pillanatra. Továbbra is a kezeim mintha le lettek volna szegezve, és elkezdett áramlani az energia a testembe. Látni nem láttam semmit, de ez egy csodálatos érzés volt!

Hála, Hála, Hála Atyánknak, a Jézusomnak, az Angyaloknak, Arkangyaloknak.

Végtelen szeretettel és Isten Áldásával!

Szia drága Anyukám!

Remélem veled minden jól alakul, és azt, is hogy mihamarabb találkozunk! Én szerettem volna még egyszer hálásan megköszönni a gyógyítást, amit a Misi csinált az Atya segítségével, amiért nem tudok elég hálás lenni. Amit megtapasztaltam vagy átéltem, egyszerűen leírhatatlan érzés, és amilyen változásokat hozott az életembe, az egyszerűen hihetetlen. Mind anyagiakban, munkában és a privát életben. Kiegyensúlyozott vagyok, határozottabb, és virulok az ismerőseim szerint, de én magam is úgy érzem, mintha újjászülettem volna.

A munka terén is érzem, hogy megbecsülnek, megbíznak bennem, és emberszámba vesznek, a légkör is eszméletlen jó. Nagyon szeretek dolgozni ott. Szerettem volna ezt Misinek is leírni. Amint az e-mail címe meglesz, szeretném neki is hálásan megköszönni, és egy hatalmas ölelést küldeni. És ezen a mai tízmilliószoros napon kívánom, hogy minden, amit teremtetek, pozitív dolgok váljanak valóra. Egy kimondott szerencsés embernek érzem magam, hogy az életem részei vagytok, terelgettek az utamon és útmutatást adtok! Hálás köszönet még egyszer! Ölelés és puszi nektek!

Kedves Barátunk!!!

Köszönjük a meditáció élményét!!!!

A magunk nevében mondhatom, hogy hatalmas oldások részesei lehettünk. Még mindig folyamatosan jön fel a régmúlt, amit tisztítunk. Én náthás lettem és köhögtem, nagyon fáradt voltam, aludtam, többet mint szoktam. Még mindig a kipucolás időszakában járunk.

Köszönjük neked, hogy szabadulhatunk a hozzánk nem tartozó dolgoktól!!!!

Kedves Misi! Drága tesóm!

Hálásan köszönöm a csodás estét, a gyógyítást és a lelki tisztítást. Számomra rettentő sok úgymond élmény volt, tudod most jöttem rá, vagy vezettek rá, hogy mennyi minden van, amit Kiscsillag halála óta nem dolgoztam fel.

Ennek az élményét nem tudom leírni szavakkal. Az a sok szeretetsimogatás, cirógatás, miközben a hideg rázott, a meleg vert ki, folyt rólam a víz.

Közben lépésről lépésre leforogtak ennek az időnek az eseményei, amit ezek szerint eddig nem tudtam levezetni, elfogadni. Tudod, egy idő óta nem kommunikáltam az égiekkel, csak a napi fontos dolgokat teendőket. De ez akkor este megtörtént. Azóta is nap mint nap van valami, például rettenetesen megfájdul a fejem, már-már nyúlnék a gyógyszerért, de nem.

És 2 óra múlva, ahogy jött úgy elmúlt. Ugyanígy belázasodtam, de az is pár óra alatt eltűnt. Másik nap szörnyű hasmenésre keltem, délutánra semmi. A lábam fájt, alig bírtam ráállni, eltűnt ahogy jött.

Szerintem ebben a 21 tisztulási napban még tartogatnak meglepetést. Hála! Hála! Hála!

A legszebb és traumatikusabb az volt, amikor már vége volt, és én nem akartam tudomásul venni. A búcsú nagyon fájt, olyan sírógörcsöt kaptam, hogy fél óra múlva alig bírtam abbahagyni.

Akkor jöttem rá, hogy vége, hiszen már fél 11 van. Most sem tudom sírás nélkül leírni, pedig én nem voltam egy „sírós”, sőt. De így jobban érzem magam. Talán a lelkem az, akinek ez nagyon jó. Szóval röviden ennyit tudok írni, de te biztos többet tudsz erről, mint én.

Tudom nagyon elfoglalt vagy, ezért nem zavarlak sem telefonon, sem levélben. Még egyszer köszönöm ezt a csodás estét. Köszönöm, hogy újra van kapcsolatom az égiekkel, ami csodálatos. Soha nem akarom, és nem is fogom ezt felcserélni semmilyen földi hívságra. Hála! Hála! Hála! Áldás! Áldás! Áldás!

További szép napokat!

Kérdezted mit éreztünk a gyógyítás alatt?

A Krisztina elaludt mindjárt az elején, de bizsergést ő is érzett a kezeiben, lábaiban.

Az István a lábait érezte forrónak, meg a hasát, reggel pedig 8 volt a cukra amikor mérte. Általában 10 körül szokott neki lenni.

Én először azt éreztem, hogy nagyon kapom az energiát a kezeimen keresztül. A térdembe mintha egy tűt szúrtak volna. Érdekes fényeket, motívumokat láttam és elaludtam. Mikor felébredtem, a térdeimnél éreztem az energiaáramlást.

A Kati is a lábait mondta, hogy nagyon bizseregtek neki. Meg azt mondta, érdekes érzés volt, elmondani sem tudja.

Ma adta be a felmondását a főnökasszonyának, és a tegnapi idegessége teljesen elmúlt. Egy nagy nyugalom szállta meg, és olyan kipihenten ébredt, mint még soha.

A Csöpit is megkérdeztem, ő is azt mondta, hogy a lába ujjától a feje búbjáig bizsergett az egész teste, a lába meg olyan hideg volt a bokájáig, hogy majdnem lefagyott.

Reggel meg olyan könnyűnek, kipihentnek érezte magát, mint soha máskor. Egész jó napja volt. A Marikának meg mondtam, írja le ő neked e-mailben.

Köszönjük az Égieknek és neked is a gyógyítást.

Végtelen Szeretettel és Isten Áldásával!

Drága Misi!

Nagyon boldog földi születésnapot kívánok neked.👏🎂👏🙏❤🙏🎂

Kicsit késve írok neked az utolsó távgyógyításról. Mit éltem át? Az csoda. A mai napig figyelem magam azóta, és most már igaz hittel elmesélem mi történt velem.

Előbb az előzményekről. Rólam: sajnos soha nem tudtam úgy igazából ellazulni de még sima ülés pihenés beszélgetéskor sem folyamatosan egy nagy görcs volt bennem, ami feljött a gyomromba.

És most a távgyógyításról, folyamatosan éreztem ahogy kiveszik szinte kivágják belőlem ezeket a lerakódott kínokat, úgymond görcsöket. Nagyon rég ott  voltak, már kislánykoromban is velem volt.  Fájdalmas volt ahogy tüntették el. Szinte könnyeztem, mintha úgy kellett volna erővel kitépni megszakítani. Fájdalmas volt, de mégis csodálatos érzés volt a gyógyítás után arra eszmélni, hogy mindez a múlté. Azóta is figyelem magam, de nincs, megszűnt, eltűnt a „sétáló görcs” én így szoktam hívni. Hálásan köszönöm ezt a csodát, amit az égiektől kaptam általad. Minden alkalommal  várom a csodás gyógyulást, de ez mindent vitt. A lelkem, a hitem mondhatom szó szerint az egekben van.❤🙏😇🙏❤

Még egyszer hálásan köszönöm ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS, HÁLA, HÁLA, HÁLA