ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK A KORÁBBI TÁVGYÓGYÍTÁSOKRÓL

Szia drága Anyukám!

Remélem veled minden jól alakul, és azt, is hogy mihamarabb találkozunk! Én szerettem volna még egyszer hálásan megköszönni a gyógyítást, amit a Misi csinált az Atya segítségével, amiért nem tudok elég hálás lenni. Amit megtapasztaltam vagy átéltem, egyszerűen leírhatatlan érzés, és amilyen változásokat hozott az életembe, az egyszerűen hihetetlen. Mind anyagiakban, munkában és a privát életben. Kiegyensúlyozott vagyok, határozottabb, és virulok az ismerőseim szerint, de én magam is úgy érzem, mintha újjászülettem volna.

A munka terén is érzem, hogy megbecsülnek, megbíznak bennem, és emberszámba vesznek, a légkör is eszméletlen jó. Nagyon szeretek dolgozni ott. Szerettem volna ezt Misinek is leírni. Amint az e-mail címe meglesz, szeretném neki is hálásan megköszönni, és egy hatalmas ölelést küldeni. És ezen a mai tízmilliószoros napon kívánom, hogy minden, amit teremtetek, pozitív dolgok váljanak valóra. Egy kimondott szerencsés embernek érzem magam, hogy az életem részei vagytok, terelgettek az utamon és útmutatást adtok! Hálás köszönet még egyszer! Ölelés és puszi nektek!

Kedves Barátunk!!!

Köszönjük a meditáció élményét!!!!

A magunk nevében mondhatom, hogy hatalmas oldások részesei lehettünk. Még mindig folyamatosan jön fel a régmúlt, amit tisztítunk. Én náthás lettem és köhögtem, nagyon fáradt voltam, aludtam, többet mint szoktam. Még mindig a kipucolás időszakában járunk.

Köszönjük neked, hogy szabadulhatunk a hozzánk nem tartozó dolgoktól!!!!

Kedves Misi! Drága tesóm!

Hálásan köszönöm a csodás estét, a gyógyítást és a lelki tisztítást. Számomra rettentő sok úgymond élmény volt, tudod most jöttem rá, vagy vezettek rá, hogy mennyi minden van, amit Kiscsillag halála óta nem dolgoztam fel.

Ennek az élményét nem tudom leírni szavakkal. Az a sok szeretetsimogatás, cirógatás, miközben a hideg rázott, a meleg vert ki, folyt rólam a víz.

Közben lépésről lépésre leforogtak ennek az időnek az eseményei, amit ezek szerint eddig nem tudtam levezetni, elfogadni. Tudod, egy idő óta nem kommunikáltam az égiekkel, csak a napi fontos dolgokat teendőket. De ez akkor este megtörtént. Azóta is nap mint nap van valami, például rettenetesen megfájdul a fejem, már-már nyúlnék a gyógyszerért, de nem.

És 2 óra múlva, ahogy jött úgy elmúlt. Ugyanígy belázasodtam, de az is pár óra alatt eltűnt. Másik nap szörnyű hasmenésre keltem, délutánra semmi. A lábam fájt, alig bírtam ráállni, eltűnt ahogy jött.

Szerintem ebben a 21 tisztulási napban még tartogatnak meglepetést. Hála! Hála! Hála!

A legszebb és traumatikusabb az volt, amikor már vége volt, és én nem akartam tudomásul venni. A búcsú nagyon fájt, olyan sírógörcsöt kaptam, hogy fél óra múlva alig bírtam abbahagyni.

Akkor jöttem rá, hogy vége, hiszen már fél 11 van. Most sem tudom sírás nélkül leírni, pedig én nem voltam egy „sírós”, sőt. De így jobban érzem magam. Talán a lelkem az, akinek ez nagyon jó. Szóval röviden ennyit tudok írni, de te biztos többet tudsz erről, mint én.

Tudom nagyon elfoglalt vagy, ezért nem zavarlak sem telefonon, sem levélben. Még egyszer köszönöm ezt a csodás estét. Köszönöm, hogy újra van kapcsolatom az égiekkel, ami csodálatos. Soha nem akarom, és nem is fogom ezt felcserélni semmilyen földi hívságra. Hála! Hála! Hála! Áldás! Áldás! Áldás!

További szép napokat!

Kérdezted mit éreztünk a gyógyítás alatt?

A Krisztina elaludt mindjárt az elején, de bizsergést ő is érzett a kezeiben, lábaiban.

Az István a lábait érezte forrónak, meg a hasát, reggel pedig 8 volt a cukra amikor mérte. Általában 10 körül szokott neki lenni.

Én először azt éreztem, hogy nagyon kapom az energiát a kezeimen keresztül. A térdembe mintha egy tűt szúrtak volna. Érdekes fényeket, motívumokat láttam és elaludtam. Mikor felébredtem, a térdeimnél éreztem az energiaáramlást.

A Kati is a lábait mondta, hogy nagyon bizseregtek neki. Meg azt mondta, érdekes érzés volt, elmondani sem tudja.

Ma adta be a felmondását a főnökasszonyának, és a tegnapi idegessége teljesen elmúlt. Egy nagy nyugalom szállta meg, és olyan kipihenten ébredt, mint még soha.

A Csöpit is megkérdeztem, ő is azt mondta, hogy a lába ujjától a feje búbjáig bizsergett az egész teste, a lába meg olyan hideg volt a bokájáig, hogy majdnem lefagyott.

Reggel meg olyan könnyűnek, kipihentnek érezte magát, mint soha máskor. Egész jó napja volt. A Marikának meg mondtam, írja le ő neked e-mailben.

Köszönjük az Égieknek és neked is a gyógyítást.

Végtelen Szeretettel és Isten Áldásával!