Az Élő Isten Pecsétje

FÉNYCSATORNA

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM!

Az ÉLŐ ISTEN PECSÉTJE napi szinten történő imádkozása, minden Lélekgyermekemnél, AKI EZT CSELEKSZI, egy folyamatosan ERŐSBÖDŐ VÉDELEMBEN részesül a SZERETTEIVEL együtt, függetlenül attól, hogy ők ezen IMÁT nem imádkozzák!

Az IMÁNAK Hatalmas ereje van, és nap mint nap DÚSUL az ereje! Szükségetek van ezen IMÁRA, mivel az „árnyék” mindent bevet, megtévesztést, hízelgést, képmutatást, hogy a gyanútlan emberek LELKÉT megkaparintsa, Lelküket kárhozatba taszítsa. Szabad Akaratod DRÁGA LÉLEKGYERMEKEM, hogy a fenti IMÁT megcselekszed-e avagy sem, de tudnod kell, hogy az IMA ereje gyengíti és távoltartja a gonoszt, és törekedjél pozitívan gondolkodni, ne a könnyebbik utat válaszd, amely az ego útja!

JÉZUS KRISZTUS csak a kérésedre vár, hogy: „JÉZUS SEGÍTS”(!). Ha csak ennyit mondasz vagy gondolsz – indoklás nélkül –, JÉZUS segít, hogy megtaláld a HARMÓNIÁT az életedben. Kérés nélkül ez nem működik, mivel SZABAD AKARATOD van, JÉZUS csak arra vár, hogy kérd meg ŐT, és mondjál HÁLÁS köszönetet mindenért, mivel a HÁLAIMA a legnagyobb IMA!

Végtelen Szeretettel:
MINDENHATÓ ATYÁTOK!

DRÁGA LÉLEKTESTVÉREM!

Kérlek, add meg a tiszteletet az ÉLŐ ISTENNEK, a SZERETET ISTENÉNEK, és ha egyéb akadályoztatásod nincs, akkor ÁLLVA mondd el az IMÁT!

Istenem, Szerető Atyám, szeretettel és hálával elfogadom Védelmed Isteni Pecsétjét.
Istenséged körülveszi testemet és lelkemet az örökkévalóságig.
Alázatos hálával meghajolok, és felajánlom Neked, Szeretett Atyámnak irántad való mély szeretetemet és hűségemet.
Könyörögve kérlek, hogy ezzel a különleges Pecséttel védj meg engem és szeretteimet, és én megígérem, hogy életemet a Te Szolgálatodban élem mindörökkön-örökké.
Szeretlek, Drága Atyám. Megvigasztallak Téged ezekben az időkben, Drága Atyám.
Felajánlom Neked szeretett Fiad Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét, engesztelésül a világ bűneiért, és minden gyermeked üdvösségéért.
Ámen.

A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei