Atyánk ajándéka a távgyógyításban

AZ ATYA AJÁNDÉKA ÉS A KAPOTT KÉP A 2022. JANUÁR 31-i CSOPORTOS TÁVGYÓGYÍTÁSBAN

JÉZUS a Távgyógyítás megkezdése előtt ATYÁNK trónja elé térdelt TÖVISKORONÁVAL a fején, folyt a könnye, ATYÁNK MEGCSÓKOLTA a HOMLOKÁT!

DRÁGA MENNYEI ATYÁM! A 2022. január 31-i Távgyógyításon LÉLEKGYERMEKEID előtt megjelent egy szarvas. Mit lehet erről tudnunk?

DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM!

A 2022.01.31-i Távgyógyításban megjelent egy szarvas veletek szemben, akik részt vettetek a Távgyógyításban. A szarvas a szabadság az újjászületés szimbóluma is egyben, aki uralja az életét!

Ti DRÁGA lélekgyermekeim jelenleg igen erőteljes befolyása alatt vagytok az elmétekre hatóan az „árnyéktól”, aki mindent elkövet, hogy maradjatok is ebben a „beszűkült” tudatformában, amelyben csak kívülről várjátok a segítséget, hogy a jelenlegi élethelyzetetek változzon! A LELKETEK fejlődésében a jelenlegi világi eseményekben nem törekedtek az önállóságra, SZÍVETEK, LELKETEK sugallatára, csak a külvilágnak igyekeztek megfelelni, amely az egótok által közvetített, és amely befolyás alatt távol vagytok a tudatosságotokban JÓMAGAMTÓL, ATYÁTOKTÓL!

Szabad Akaratot adtam a számotokra és várnám a felébredésetek, tudatosságotok, hogy kérjétek a segítségemet és imádkozzatok Hozzám, de szomorú, csak a tudomány álságos megnyilvánulásaiban, az anyagi világban bíztok és azt követitek!

A Távgyógyításban a SZARVAS a szabadság és az életigenlés szimbóluma is, amely szarvas mögött felsorakoztatok és kegyelmem okán hatalmas erőt adtam a benneteket is szimbolizáló szarvasnak, hogy kövessétek és vegyétek kezetekbe tudatosságotokban a sorsotok irányítását, és ne „birkaként” haladjatok a megtévesztések, a kísértések széles útján a kárhozat felé!

SZÍVEM tele van fájdalommal érettetek, de az Univerzum törvényét nem szegem meg! DRÁGA LÉLEKGYERMEKEIM nektek van szükségetek az ERŐMRE, hogy még időben visszaforduljatok a kárhozat útjától, még ha ebben nem is hisztek!

Az ERŐT megkaptátok valamennyien, akik a TÁVGYÓGYÍTÁSBAN részesültetek, a DÖNTÉS a tiétek!

Végtelen Szeretettel:
ATYÁTOK, MINDENHATÓ ISTENETEK!

Picture of A Fény Gyermekei

A Fény Gyermekei